XS
SM
MD
LG

Goran Dragoljić trener sa jasnom fudbalskom vizijom

Goran Dragoljić - foto: lična arhiva/FK Inđija

Trener Goran Dragoljić (50) ima dugu i bogatu karijeru. Dugo je stajao na golu Omladinca iz Novih Banovaca, bio kapiten do kobne povrede i prekida karijere. Narednih deset godina radio je sa mlađim kategorijama kluba, od petlića do omladinaca. Nakon sezone kao asistent u prvom timu, samostalno uvodi Omladinac iz Sremske lige i nakon dve godine ulaze u Vojvođansku ligu, Jug, a ubrzo u Srpsku ligu. U to vreme obavljao je ulogu jednog od dvojice selektora Amaterske reprezentacije Vojvodine, sa kojom su izborili plasman na završni turnir amaterskog  prvenstva Erope.

U sezoni 2016/17. odlazi u komšiluk i preuzima Dunav iz Starih Banovaca. Dobri rezultati su ga preporučili za dalje i dolazi u stručni štab trenera Aleksandra Stankovića u Bežaniju. Odlaskom Stankovića preuzima prvi tim i vodiga u Prvoj ligi do gašenja kluba.

Beleži kraću epizodu u Budućnosti iz Dobanovaca, prelazi u Radnički iz Sremske Mitrovice, sledi odlazak u IMT (pomoćnik Nebojši Jandriću) i na leto 2021. odlaze zajedno u Inđiju. Do letos vodio je samostalno "zelene" i od naredne godine biće slobodan u izboru nove sredine.

Trenutno obavlja funkciju predsednika trenerske organizacije Stare Pazove. Poseduje PRO Nacionalnu (polaznik prve generacije) i UEFA “A” licence.