XS
SM
MD
LG

Sokolovi na gostovanju u Foči: Veterani Slavije se odazvali pozivu prijatelja iz Sutjeske

Veterani Sutjeske i Slavije odigrali su večeras u Foči prijateljski meč humanitarnog karaktera na početku manifestacije "Zima u Foči". 

Na poziv prijatelja iz Foče Sokolovi su se odazvali pozivu, a publika je na djelu mogla da vidi ponovo neke od starijih vedeta ova dva kluba. 

Iako je rezultat bio potpuno u drugom planu, pomenimo da je Slavija pobijedila 7:5. Po dva gola postigli su najstariji veterani Slavije, jako raspoloženi za igru u napadu Radomir Berjan - Lala i Mladen Maksimović - Mačak, a po gol su dodali Dragan Bjelica, Vučina Šćepanović i Milan Muminović, pred svojom publikom. Odlično je branio Dragan Macan. Za Sutjesku, tri gola je postigao Dalibor Rašević, a dva Milomir Šarenac.

Za Sutjesku su igrali Dalibor Rašević, Dejan Rašević, Duško Rašević, Milan Krunić, Milomir Šarenac, Đorđe Ivanović, Slavko Ostojić, Mirko Stojanović, Mladen Milanović, Ilija Drakul, Zdravko Matović, Stanislav Sekulić i Veseliko Njeguš.

Slavija je igrala u sastavu: Dragan Macan, Radomir Berjan, Duško Lučić, Mladen Maksimović, Bojan Regoje, Đorđe Grubačić, Dragan Bjelica, Milan Muminović, Vučina Šćepanović i Slaviša Đerić