XS
SM
MD
LG

Đedpvić obilježio godinu za nama

Slaviša Đedović

Približavamo se kraju još jedne kalendarske i fudbalske godine. Broje se poslednji dani u 2023 godini, a samim tim u većini sportskih kolektiva, fudbalskih klubova već po tradiciji biraju se najbolji sportisti.

PFS Doboj je ovu svečanost obavio prije tri dana. Birani su najbolji u raznim kategorijama.

Za najboljeg fudbalera u seniorskoj konkurenciji za 2023 godinu u PFS Doboj izabran je sa pravom dvadesetosmogodišnji napadač F.K. Naša Krila iz Kostajnice Slaviša Đedović.

Slaviša je u jesenjem dijelu polusezone u dresu ekipe Naša Krila iz Kostajnice postigao čak 23 pogotka i najbolji je strijelac svih liga pod okriljem FS Republike Srpske u jesenjoj polusezoni koja je iza nas.

U svojoj igračkoj karijeri koja traje od 2012. godine u seniorskoj konkurenciji Slaviša Đedović je bio član nekoliko fudbalskih klubova Sloga Doboj, Rudanka, Ozren Petrovo, Vis Simbau iz Kosove, Mladost iz Velike Brijesnice i sada već treću takmičarsku sezonu Slaviša je uspješan član i napadač u F.K.Naša Krila iz Kostajnice.

Đedović je i ljubitelj futsal takmičenja nastupa na raznim futsal turnirima, a bio je i član i nastupao je za KMF Doboj i KMF Rudar iz Stanara.

Poželećemo ovom brzonogom Dobojliji u nastavku proljećne sezone još puno sportske sreće na fudbalskim terenima i još mnogo postignutih pogodaka u mreži njegovih fudbalskih protivnika.