XS
SM
MD
LG

Borac i Leotar za Kup Republike Srpske

Rukometašice Borca i Leotara odigraće finalni meč Kupa Republike Srpske u nedjelju, 7. aprila u Sportskoj dvorani „Borik“ u Banjaluci sa početkom od 14 časova. Po riječima predsjednika saveza Marinka Umičevića već sada je sve spremno za ovaj rukometni spektakl.

- Obezbijedili smo novčane nagrade, tako će pobjedniku pripasti 3.000 maraka, dok će poraženi tim dobiti 2.000 maraka. Uz sve to ranije smo kupili pehare i medalje i što se nas tiče finale može da počne već sada. Vjerujem da će biti dobra utakmica i ovom prilikom pozivam sve ljubitelje ženskog rukometa da su u što većem broju okupe u banjalučkom hramu sporta - rekao je Marinko Umičević, predsjednik Rukomentog saveza Republike Srpske.

Prvi čovjek srpske „kuće rukometa“ nije propustio priliku da istakne i sljedeće:

- Već treću godinu uzastopno nismo dobili novčanu pomoć od Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske za organizaciju finalnog dijela kup takmičenja. Mislim da to više nema nikakvog smisla, a ovom prilikom poručujem da mi nećemo ugasiti Kup Republike Srpske koji je naša svetkovina, pa makar ga i dalje lično finansirao.