XS
SM
MD
LG

Radnik slavio, odbojka pobijedila

Odbojkaši bijeljinskog Radnika su u prvom meču finala prvenstva Bosne i Hercegovine za odbojkaše napravili brejk i savladali najbolju ekipu ligaškog dijela sezone Napredak iz Odžaka.

U fantastičnom meču, u prelijepom ambijentu, Radnik je slavio pobjedu 3:2. Po setovima je bilo 25:27, 25:20, 34:32, 22:25, 15:7. Na kraju, složna konstatacija, najviše je profitirala odbojka.

Sinoć smo pobijedili na terenu, ali je u Odžaku pobijedila odbojka. Nije odbojka bez razloga akademski sport.

Spektakularan meč, preokreti koje samo odbojka može režirati, borba za svaki poen, taktička nadmudrivanja u terenu i izvan terena...

- Uprkos ulogu koji se zove titula u nekoliko navrata igrači u terenu su sportski priznali dodir lopte, što je u ovakvim mečevima prava rijetkost. Dvorana ispunjena do poslednjeg mjesta, velika buka, ali i aplauz za naše momke po završetku utakmice. Našim rivalima čestitamo na vrhunskoj organizaciji utakmice! OK Napredak ahvaljujemo Vama i publici na gostoprimstvu i potrudićemo se da uzvratimo istom mjerom! Ova sezona je bila jedna od kvalitetnijih, zahvaljujući klubovima koji su uložili maksimalne napore da formiraju kvalitetne ekipe i svu neophodnu infrastrukturu koja to prati. Doprinos OSBIH u svemu ovom je mizeran i pravo je vrijeme da se po završetku sezone inicira osnivanje udruženja klubova, kako bismo zaustavili dalje propadanje odbojke. Vidimo se na drugoj finalnoj utakmici, poručili su iz Radnika.

Drugi meč na rasporedu je narednog vikenda u Bijeljini.