XS
SM
MD
LG

Juniori Krupe i Sloge u lovu na trofej Kupa

Sadin Handžić, Savo Mihajlović, Slobodan Grahovac i Nikola Petrović FOTO: FSRS

Prije seniorskog finala Kupa Republike Srpske „dr Milan Jelić“ na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Banjaluci će se sutra, od 15 časova, za trofej Omladinskog Kupa sastaće se juniori Krupe i Sloge iz Doboja. 
Pred ovu utakmicu Slobodan Grahovac, pomoćni trener Krupe je istakao: 
-Prihvatamo ulogu favorita u finalnom meču za koji smo živili i od starta takmičenja nastojali da dospijemo u finale. Kao što znate iza nas je teška sezona, bilo je mnogo turbulencija u klubu, ali smo uspjeli da se izdignemo iznad svega i stigli smo da se borimo za trofej koji toliko žarko želimo. Sloga ima dobrih igrača, kao i mi i biće ovo jedna zanimljiva utakmica u kojoj će da odlučuju nijanse.
Njegov kolega u stručnom štabu Dobojlija Savo Mihajlović je takođe bio optimista:
-Srećni smo što smo dio ovog spetakla poslije dobre sezone u prvenstvu u kojoj smo imali uspone i padove, a evo dogurali smo do kraja takmičenja u Kupu što nam je i bio jedan od ciljeva. Krupa je u ovoj utakmici veliki favorit, a mi ćemo se boriti i nastojati da napravimo dobar uvod za naše seniore i nadamo se da ćemo se sa dva pehara pobjednika vratiti u naš prelijepi grad Doboj.
Nikola Petrović, kapiten Krupe je izjavio:
-Čeka nas teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika i ova utakmica biće skroz drugačija nego ona u Gradišci. Mislim da smo bolji i kvalitetniji od rivala i da ćemo da donesemo pehar u kanjon Vrbasa.
Kapiten Dobojlija Sadin Handžić se takođe nada trofeju:
-Prvi smo u prvenstvu i sada bi bilo lijepo da osvojimo duplu krunu. Uložićemo maksimum truda i zalaganja protiv odlične ekipe Krupe i vjerujem da ćemo da osvojimo Kup. Biće teško i neizvjesno, ali imamo pravo na optimizam!