XS
SM
MD
LG

Mladost nije zaboravljena i uvijek će u Ugljeviku biti voljena

Mladost iz Bogutovog sela šampion je OFS Brčko distrikt i naredne sezone će igrati u Područnoj ligi Republike Srpske.

Nekadašnji drugoligaš je na putu oporavka, a predvođeni starim liscima Darkom Lazićem i Draganom Simikićem uspjeli su da osvoje šampionsku titulu Distrikta.

U odlučujućem meču Mladost je danas na svom terenu sa 3:1 savladala Mladost iz Trnjaka, direktnog konkurenta za ulazak u viši rang. Tako je Mladost Bogutovo selo završila sezonu sa 28 bodova, koliko ima i Jugović, ali zbog boljeg međusobnog duela "plavi" su šampioni.

- Mnogo više od današnje šampionske titule predstavlja ono što je danas viđeno na stadionu Pero Mićanović. Tribine nikad punije, navijanje i starih i mladih. Plavo-bijela koreografija, bakljada, navijanje svih 90 minuta. Podrška i vjetar u leđa onima koji su stali uz Mladost kada je bilo najteže. Dare i Simke sa svojim šampionima Benom, Draganom, Darkom, Đoletom, Zokom... Na golu naš Šef, Teške koji nije odbio poziv svoje Mladosti, braća Miljanovići koji su stali uz Mladost kada je najteže. Sa klupe svoj doprinos su dali Bele, Bili i Petar. Ne smijemo zaboraviti ni gogetera iz prvog dijela, našeg Cuneta, zatim Benu seniora, Grebu, Šajbera, Maksa, Marka, Zlatka, Rašu, Mihajla.... i naravno jednog jedinog Ćileta. Hvala svima koji su svojim članarinama pomogli da Mladost preživi kao i svima koji su danas dali svoje grlo i dlanove za svoju Mladost! Uz nadu da je ovo danas samo prvi korak ka povratku na stare slavne dane..,, poručili su iz Mladosti nakon osvajanja titule.


Priboj 4 : 0 Krbeti
Jugović 3 : 0 Slijepčevići
Mladost (BS) 3 : 1 Mladost (T)
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Mladost (BS) 12 9 1 2 28
2 Jugović 12 9 1 2 28
3 Mladost (T) 12 8 1 3 25
4 Priboj 12 5 0 7 15
5 Krbeti 12 4 0 8 12
6 Slijepčevići 12 2 2 8 8
7 Čelik 12 2 1 9 7