XS
SM
MD
LG

Za djecu do 15 godina i ove godine besplatno učešće na Majdov Akademiji

Treća po redu Akademija Majdov u Istočnom Sarajevu u organizaciji svjetskog šampiona Nemanja Majdova i njegove porodice i ove godine će pomjeriti granice.

Očekuje se dolazak više od 1000 učesnika, iz 25 zemalja svijeta i sa tri kontinenta, a polaznici Akademije, koji moraju biti stariji od sedam godina, imaće priliku da uče od nekih od najboljih boraca svijeta. Ove godine, kao posebni gosti dolaze olimpijski šampioni iz Italije i Gruzije, Fabio Bazile i Laša Šavdatuašvili. 

Kao i prošle godine, i ove godine Akademija Majdov će biti besplatna za sve borce iz Republike Srpske do 15 godina starosti, a njihovo učešće će finansirati predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik.

- Hvala predsjedniku Miloradu Dodiku na razumjevanju sto je prihvatio prijedlog za našu djecu i našu buducnost. Siguran sam da će im ovo pokroviteljstvo bar malo olakšati njihov put. Ovo će omogućiti da svako dijete koje ima želju da upozna i uči od svojih uzora i najvećih šampiona u ovom sportu, to stvarno može i da uradi, poručio je Nemanja Majdov.