XS
SM
MD
LG

Želji titula i nagrada za najboljeg igrača i strelca

Juce i danas u Međugorju odigrana je završnica Omladinske kadetske lige BiH.

U polufinalu su se, juče, sastali F. K. Radnik Bijeljina protiv N. K. Međugorje, utakmica je završena rezultatom 1:0 za Međugorje, u drugoj utakmici sastali su se F. K. Željeznicar Sport - Tim i N. K. Baton Sarajevo, Željezničar je utakmicu dobio rezultatom 5:0,strijelci za Željezničar su bili Strahinja Strkić (3), Danilo Vučenović i Damjan Jovanović.

Drugog dana u utakmici za treće mjesto Radnik Bijeljina je pobijedio sarajevski Baton rezultatom 3:0. Golove su dali Slavko Ivanović, dva , te Tedor Dimitrić.

U finalnoj utakmici između Željezničar  Sport – tima i Međugorja rezultat u regularnom dijelu je bio 1:1,strijelac za Želju je bio Strahinja Strkić, a za Međugorje Pavao Kelava.  Nakon penale  bolji je bio  Željo i osvojio titulu prvaka Omladinske  kadetske lige BiH, utakmice su se igrale  u jako teškim vremenskim uslovima.

Najbolji golman turnira je golman Međugorja Matej Marić, najbolji strijelac turnira je  iz Zelje Strahinja  Strkić, a najbolji igrac njegov saigrač  Danilo Vučenović.