XS
SM
MD
LG

Šampioni iz Ilićke 01

Predpioniri Ilićke 01 / Foto: Fejsbuk


Predpionirska selekcija Ilićke 01 juče je postala šampion Republike Srpske. Klub se oglasio na svojoj Fejsbuk stranici i napisao je:

Istorija je danas ispisana u Prnjavoru, prva titula PRVAKA REPUBLIKE SRPSKE stiže u trofejnu salu Omladinskog pogona. Zauzeće ona posebno mjesto, baš kao što su POSEBNI I dječaci koji su je osvojili zajedno sa svojim trenerom Rašićem i svim ostalim trenerima koji su učestvovali u njihovom stasavanju i razvoju.

Ova zlatna generacija dječaka rođenih 2011. godine podpomognuta sa drugarima iz generacije 2012 osvojila je do sada mnoge turnire, pokupila brojna priznanja širom Evrope, al' ovo je svakako kruna njihovog dosadašnjeg rada, ovo je kruna rada svih u Omladinskom pogonu Ilićke 01, ovo je kruna naselja Ilićka i čitavog grada Brčko.

Bravo dječaci, bravo treneri, bravo roditelji, hvala vam što ste nas učinili ponosnim, hvala vam što ste svima vratili vjeru da se vrijednim radom može doći do zvijezda, možda je put bio trnovit, al' time je ovaj uspjeh još veći i svima nama draži.