XS
SM
MD
LG

Zlatiborski penal u 86. minutu – Radnik pobijedio Rudar Prijedor

Natan da Kruz FOTO: FK Radnik

U prijateljskom duelu dva kluba iz Republike Srpske na pripremama na Zlatiboru aktuelni šampion i premijerligaš Radnik iz Bijeljine savladao je prvoligaša i trećeplasirani tim iz prošle sezone Rudar Prijedor sa minimalnih 1:0.

Jedini pogodak postigao je povratnik u semberski klub Đorđe Pantelić iz jedanaesterca u 86. minutu koji je prije toga izborio Žoel da Silva Paulo, dojučerašnji član „rudara“ sa Sane. Ovo je prvi poraz Prijedorčana u pripremnim mečevima nakon pobjede protiv OFK Brda (7:2) i remija sa Zemunom (0:0), a prva pobjeda Radnika poslije tri vezana remija: Borac (0:0), Sloboda (1:1) i Mačva (0:0).

Radnik je nastupio u sljedećem sastavu: Lakić, Vasić, Gavrić, Pavlović, Veljkić, Da. Krajišnik, Ristanović, Subašić, Albijanić, Došlo, Natan. Još su igrali: Samurović, Dr. Krajišnik, Sivac, Josipović, Janjić, Antonijević, Perišić, Amidžić, Santrač, Maričić, Pantelić, Lošić, S. Jovanović, Klenpić, Da Silva, Čamdžić.

Rudar Prijedor je igrao u sastavu: Trninić, Pekija, Salčin, Šebez, Živanović, Tahrić, Raković, Savanović, Gbegbe, Alibegović, Silađi. Još su igrali: Čehić, Rauš, Kesić, Mikić, Marić, Amoa, Bilbija, Radaković, Marinović, Đorđević.