XS
SM
MD
LG

3x3 Srpska: Banjaluka šampion ligaškog dijela, Aleksandrovcu finalni turnir

Aleksandrovac  Medic+ u sastavu  Nikša Milunović, Stefan Milošević, Nedim Mustafica i Aleksandar Radukić šampion je finalnog turnira Nikšićko pivo 3x3 lige Republike Srpske.

Aleksandrovac

U finalnom susretu savladali su Prnjavor MeridianBet sa 20:17. Za vicešampione igrali su Dejan Ćup, Petar Trivičević, Njegoš Novaković i Mirza Todorovac.

Ovogodišnji šampion Srpske osvojio je slot za Quest Bratislava u Slovačkoj, koji ima status Čelendžera, a čiji pobjednik putuje na Masters u Amsterdam. Pored slota za Quest, šampion je osvajio i novčanu nagradu od 3000 KM, dok je drugoplasiranom timu pripalo 1500 KM.

Ipak, zbog odustajanja od nastupa u Bratislavi, finalista Prnjavor će put Questa u Slovačkoj.

Treće mjesto i nagrada od  700 KM pripala je ekipi Dervente u sastavu Nikola Nedinić, Aleksandar Ivetić, Boško Bojović i Marko Slijepčević, koja je u polufinalu zaustavljena od šampiona sa 20:17, dok je četvrta bila Banjaluka koja je poražena od Prnjavorčana sa 21:15.

 

Derventa

Nagradu za najboljeg igrača MVP ponio je Stefan Milošević, kome je pripala i novčana nagrada od 300 KM.

Ekipa Banjaluka 3x3 u sastavu Vanja Samardžić, Boban Velaga, Sergej Todorović, Ognjen Bilanović i Andrej Mikeš šampioni su ligaškog dijela Nikšićko pivo 3x3 lige Republike Srpske, koja je imala i SoccerBet turnire.