XS
SM
MD
LG

Rukometaši Sloge prisustvovali otvaranju nove bolnice u Doboju

U Doboju je svečano otvorena bolnica Sveti apostol Luka. To će biti objekat i zdravstveni centar na ponos Doboja, regije i cijele Republike Srpske. Bolnica će imati najsavremeniju opremu i najbolje uslove za rad i smještaj pacijenata. Svečanom činu prisustvovali su rukometaši Sloge sa članovima uprave i sekretarom.
Savremena bolnica Sveti Apostol Luka danas je,nakon dugogodišnje izgradnje, svečano otvorena u Doboju. Bolnica raspolaže najmodernijom aparaturom,a pacijentima će biti pružen najveći nivo zdravstvene usluge.
Prisustvovao sam sa igračima MRK Sloga otvaranju ovog velelepnog objekta. S obzirom da sam kondicioni trener u klubu i brinem o fizičkoj spremi igrača i prevenciji povreda, nadam se da će što manje biti potrebe za korišćenjem bolnice. Da će naši igrači biti spremni i zdravi da postignu što bolji rezultat.
Nadamo se da će naše rukometaše pratiti sportska sreća i da neće biti povreda tokom sezone, a ukoliko ipak  bude potrebna intervencija ljekara sasvim smo sigurni da najbolje liječenje možemo dobiti u našem gradu Doboju. -rekao je Srđan Pavlović kondicioni trener MRK Sloga.
Najiskusniji i najstariji igrač Sloge Milutin Bogdanović već nekoliko sezona nastupa za dobojski klub.
-Velika stvar kako za grad Doboj,tako i za naš klub.
Sigurno je da će nova bolnica biti od koristi svim sportistima u procesu oporavka od povreda i prevencija istih,ali se nadamo da ćemo što manje koristiti usluge,da će nas povrede mimoići.
A velika stvar je bilo prisustvovati otvaranju jednog tako modernog objekta koji će biti od velike važnosti za grad Doboj i građane,kao i sve sportiste iz Doboja i okoline. -istakao je Milutin Bogdanović golman Sloge.
Najmlađi naraštaji kluba vrijedno rade, a najvažnije je da se pravilno razvijaju, da budu u stalnom trenažnom procesu.
-Čast mi je i zadovoljstvo bilo prisustvovati otvaranju bolnice u našem gradu. Nova bolnica će donijeti bolje uslove. Mi mladi vrijedno treniramo uz nadzor našeg trenera Vasilića, kao i kondicionog Pavlovića. Sve to je potrebno kako bi bili fizički spremni za sve napore i da nas mimoiđu povrede. Tako da nadamo se da čemo rijetko koristiti usluge bolnice. -rekao je Andrej Lazić mladi pivotmen Sloge.  


Bosna : Leotar
Borac M:TEL 24 : 25 Goražde
Gračanica 25 : 23 Krivaja
Vogošća 39 : 31 Sloga
Maglaj 26 : 33 Izviđač
Višegrad - HED : Sloboda
Čelik Junior 28 : 37 Konjuh
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Konjuh 1 1 0 0 2
2 Vogošća 1 1 0 0 2
3 Izviđač 1 1 0 0 2
4 Gračanica 1 1 0 0 2
5 Goražde 1 1 0 0 2
6 Bosna 0 0 0 0 0
7 Višegrad - HED 0 0 0 0 0
8 Sloboda 0 0 0 0 0
9 Leotar 0 0 0 0 0
10 Borac M:TEL 1 0 0 1 0
11 Krivaja 1 0 0 1 0
12 Maglaj 1 0 0 1 0
13 Sloga 1 0 0 1 0
14 Čelik Junior 1 0 0 1 0