XS
SM
MD
LG

Mnogo dešavanja na Sokocu: Preokret, crveni karton, pa remi u petoj minuti nadoknade

Vlasenica pet utakmica neporažena

Fudbaleri Glasinca su prekinuli pobjedonosni niz Vlasenice od četiri utakmice, ali nisu uspjeli da ostvare pobjedu na svojoj "Bari".

Ispustili su je u petoj minuti sudijske nadoknade kada je Slaviša Mijatović pogodio za izjednačenje i veliki bod Vlaseničana.

Bilo je puno sadržaja na Sokocu danas, a sve je krenulo već od 4. minute kada Slađan Stupar nastavlja golgeterski niz i sedmim golom u sezoni dovodi Vlaseničane u vođstvo. Uzvratio je Siniša Škobo u 26. minuti, a onda Andrej Cvjetanović, fudbaler Romanije na dvojnoj registraciji u Glasincu, u 56. minuti pogađa za potpuni preokret i erupciju oduševljenja domaćih, pa je i trener Ognjen Kreštalica zbog utrčavanja u teren da se raduje dobio žuti karton.

Deset minuta kasnije prekid od desetak minuta. Poslije jednog šuta gosti traže penal od arbitra Manojlovića, no on pokazuje da se igra nastavi. Opkolili su Vlaseničani sudiju Manojlovića, a epilog svega je crveni karton za kapitena Nebojšu Kovačevića zbog odgurivanja, te psovanja sudiji. 

Vlaseničani sa desetoricom u polju ipak uspjevaju da stignu do boda i to u pomenutoj petoj minuti nadoknade golom Slaviše Mijatović, bod kojim ostaju na vrhu tabele nakon šest kola sa 13 bodova.

GLASINAC - VLASENICA 2:2 (1:1)
Stadion "Bara", Sokolac
Gledalaca: 50
Sudija: Alessandro Manojlović (Bijeljina)
Strijelci: 0:1 Stupar 4, 1:1 Škobo 26, 2:1 Cvjetanović 56, 2:2 Mijatović 90+5
Žuti kartoni: Šuka, Kreštalica (trener) (Glasinac), M. Kovačević, Pejanović, Ćirković, Golijan (trener) (Vlasenica)
Crveni karton: Nebojša Kovačević (Vlasenica) 65

GLASINAC: Krunić, Marić, Deurić, Novosel, Ninković, Škoo, Šuka (od 78. Tadić), Vujičić, Lončarević, Ćirjanić, Cvjetanović (od 90+2 Pantić)

VLASENICA: Vukotić, M. Kovačević (od 46. Fehratović), Janjušević, Vidaković (od 76. Tomić), Petrović (od 82. Gadžunović), Zekić, N. Kovačević, Stupar, Ćirković (od 87. Slijepčević), Mijatović, Pejanović