XS
SM
MD
LG

Danas Kup "dr Milan Jelić": Ajderu derbi u Laktašima, Pilipović na Policama

Šest utakmica osmine finala Kupa "dr Milan Jelić" igraju se danas, dok su dva meča, u Prijedoru i Modriči odložena.

Jedan od derbija runde igraju Laktaši i Radnik na stadionu kraj čipsare, a meč će suditi Vanja Ajder sa pomoćnicima Branimirom Đermanovićem i Rajkom Todorovićem iz Čelinca.

Utakmicu Leotar - Romanija sudi Prijedorčanin Nemanja Pilipović, sa pomoćnicima Vojom Zurovcem iz Nevesinja, koji je upao kao zamjena za Milana Garića, te Nebojšom Čičom.

Duel Borca iz Šamca i Kozare sudiće Marako Erak iz Krupe na Vrbasu, a pomažu mu Milan Simić, koji je došao kao zamjena za Nemanju Šestića, te Milan Dujaković.

Još jedan duel prvoligaša igra se u Foči gdje Sutjeskoj dolazi Sloboda Nova Banka. Meč sudi Miroslav Bjelica iz Istočnog Sarajeva, a pomažu mu Stefan Tešanović i Davor Vukašinović.

Famos iz Vojkovića gostuje kod Ilićke 01 u Brčkom, a utakmicu sudi Dejan Lazić iz Modriče, sa pomoćnicima Deanom Jokićem iz Teslića i Bojanom Jovićem iz Doboja. 

U Čajniču kod Stakorine gostuje Borac iz Kozarske Dubice. Iako je prvobitno bilo planirano da meč sudi trojka na čelu sa Mladenom Mirićem i pomoćnicima Markom Taborinom i Milanom Spasojevićem, utakmicu će suditi trojka iz Istočnog Sarajeva na čelu sa Slađanom Došlom. Pomažu mu Nemanja Jovičić i Stefan Vujičić.