XS
SM
MD
LG

FSRS: Saučešće porodicama nastradalih u katastrofalnim poplavama

Saopštenje FFS Republike Srpske FOTO: arhiva sportdc

Fudbalski savez Republike Srpske se solidarisao sa ugroženim i porodicama žrtava stravičnih poplava koje su danas zahvatile Bosnu i Hercegovinu.

U saopštenju Fudbalskog saveza Republike Srpske stoji:

„Fudbalski savez Republike Srpske izražava iskreno saučešće porodicama svih nesrećno nastradalih u katastrofalnim poplavama koje su danas zahvatile Federaciju Bosne i Hercegovine.

Život je najveći ljudski resurs i nadamo se da će prestati da stižu tužne i žalosne vijesti o broju žrtava iz Jablanice, Fojnice, Konjica, Kiseljaka, Kreševa... cjelokupnog ugroženog i poplavljenog područja.

Slike i vijesti koje stižu iz pomenutih mjesta liče na istinsku kataklizmu i duboko, u ovom trenutku, potresaju svakog čovjeka, bez obzira kako se on zvao, prezivao, kojem Bogu se molio.

Fudbalski savez Republike Srpske, sa svim svojim resursima, stoji na raspolaganju svima onima kojima je potrebna pomoć u ugroženim područjima i poziva sve ljude dobre volje da se uključe u humanitarnu akciju, okrenu brojeve 17023 i 17039, te doniraju sredstva najugroženijim porodicama

Istinski se nadamo da će prirodna katastrofa u BiH prestati i da će se ugroženi ljudi vrlo brzo vratiti životu koji će, kod onih čiji su najmiliji nastradali, ostaviti nesagledive ožiljke.

Saosjećamo se sa svima onima koji su izgubili svoje najmilije i ostali bez kuća i imovine“.