XS
SM
MD
LG

Savo Milošević: Očekivao sam više problema

Savo Milošević, trener Partizana FOTO: zurnal.rs

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je očekivao više problema na današnjoj utakmici Super lige Srbije protiv Tekstilca iz Odžaka, u kojoj je njegov tim pobedio 4:1, i da je zadovoljan što je njegova ekipa poštovala dogovor sa treninga.
- S obzirom na celokupnu situaciju, ovo je bolje nego što sam očekivao, Očekivao sam više problema na terenu. Momci su bili disciplinovani, ispoštovali su dogovor sa treninga, i po igrom, i po šansama smo zasluzili da vodimo na poluvremenu. Zadovoljan sam, sve je ovo proces, dobro je što smo pobedili drugu utakmicu zaredom, rezultati najbolje leče krize. Sad sledi pauza od dve nedelje koja će nam dobro doći, još uvek ima puno stvari koje ekipa može bolje da radi. Za promene je potrebno vreme - naveo je Milošević posle utakmice za Arenu sport.
Trener Tekstilca Branko Mirjačić rekao je da je na današnjoj utakmici falila borbenost i intenzitet koji je krasio njegovu ekipu ranije, i da su odigrali jednu od lošijih utakmica u sezoni.
- Možda smo došli u nezgodnom trenutku, kad Partizan izlazi iz krize. Bilo bi bolje da smo igrali pre dve nedelje sa njima, kad su bili u većoj krizi. Istorijska utakmica za naš klub. Nismo imali intezitet koji nas je krasio ranije, tu agresiju i borbenost, suviše lako nam je Partizan pravio šanse, pogotovo u drugom poluvremenu. Možda nije realno tražiti ovde bodove, jedno od naših lošijih izdanja ove sezone. Posle pauze moramo da se spremimo za bitnu utakmicu protiv Železničara, i da nastavimo borbu za opstanak.
Partizan će 19. oktobra igrati na gostujućem terenu protiv Novog Pazara, dok će Tekstilac u Bačkoj Palanci dočekati Železničar iz Pančeva.