XS
SM
MD
LG

Rudar u kombinovanom sastavu protiv Borca

Fudbaleri prijedorskog Rudara će sutra u zaostaloj uatkmici 1/8 finala ugostiti banjalučkog Borca.

Pomoćni trener Prijedorčana Goran Kecman za početak je izrazio iskreno saučešće porodicama svih nastradalih u razornim poplavama, te čestitao Borcu na osvojenom bodu protiv Panatinaikosa u Ligi konferencije.

- U ime stručnog štaba i igrača želim izjaviti saučešće porodicama svih nastradalih u ovim poplavama u Jablanici, te da čestitam Borcu na osvojenom istorijskom bodu. To znači puno za fudbalu u Rs i BiH. predstavljaju nas kako treba i nadam se da neće ostati samo na tome, rekao je Goran Kecman, pa se dotakao same utakmice.

- Mi ulazimo u težak raspored i pokušaćemo sutra da damo šansu igračima koji manje igraju, da bi ih mogli dobiti za nastavak prvenstva. Borac je blagi favorit u kakvom god sastavu budu. Znamo da i oni imaju zgusnut raspored isto i Evropa i zaostale utakmice u Premijer ligi. Mi idemo da se nadigravamo, da pokušamo da prođemo dalje. Prebacujemo lopticu da su oni blagi favoriti, ali mi se ne predajemo, ne znamo drugačije nego da se nadigravamo i pokušaćemo otići što dalje u kupu.

Aleksa Trninić očekuje zanimljivu utakmicu.

- Čeka nas vrlo zanimljiva utakmica. Mislim da nema potrebe ništa komentarisati ekipu Borca, odlična ekipa koja igra evropsko takmičenje. Na nama je da izađemo na teren i da damo sve od sebe, pokažemo sebe u najboljem svijetlu i da probamo ostvariti što bolji rezultat, rekao je Trninić.

Utakmica Rudar - Borac igra se u utorak od 15 sati. Meč sudi Bijeljinac Stefan Maletić.