XS
SM
MD
LG

Transfer pijaca među Regionalcima sa Istoka
U regionalcu Mladosti iz Velike Obarske su odlučili da se zahvale mnogim igračima posebno onim sa strane.Za nastavak sezone angažovano je nekoliko igrača sa područja  Semberije. Cilj je stvaranje jedne nove ekipe.
U Mladost su došli:Ivica Tonković (iz Sloge Junajted-Bijeljina), Željko Maksimović (FK Međaši-Međaši) Marko Dujković (iz Zvijezde 09-Etno selo, Blagoje Šavija i Željko Božić (iz Borca-Trnjaci) i Stefan Grujičić (iz OFK Barković).
U Regionalcu Partizanu u ovom zimskom prelaznom roku je bilo odlazaka a i dolazaka. U klub su došli:Marko Đukić (iz Majevice-D.Zabrđe), Miroslav Đurđević (iz Mladosti-Bog. Selo), Radenko Blagojević (iz Proletera-Dvorovi), Vanja Mitrović (iz Rudara-Ugljevik), Vahidin Aljić (iz Janje 09),Branimir Bogičević (iz Majevice-Donje Zabrđe).
Rudar iz Ugljevika čvrsto držo fenjer na Regionalnom istoku i predstoji mu grčevita borba za opstanak. Mnogi igrači sz napustili ovaj klub a rukovodstvo je moralo za njih angažovati zamjene.U Rudar su došli sledeći igrači: Boro Stevanović i i Radislav Bogičević (iz Jedinstva-Suho Polje), Slobodan Marinković (iz OFK Magnojević), Milorad Jovičić (iz Borca-Ugljevička Obrijež) i Šukrija Mumbašić (iz FK Ćelić).
FK Zadrugar regionalac je u ovom zimskom prelaznom roku angažovao četiri nova igrača.Došli su: Aleksandar Vasić (iz Mladosti-V.Obarska),Aleksandar Mitrović (iz Partozana-Donja Trnova), i Andrija Vujić (iz Save-Gradac)