XS
SM
MD
LG

Jedinstvo, dovodi, dovodi, dovodi...

Rukovodstvo Jedinstva iz Brčkog ne prestaje sa dovođenjem igrača. Novi članovi ovog kluba postali su Mirzet Buljubašic i Dušan Arse nić. Prvi je bivši igrač  bivsi igrač Olimpika, Sarajevo, Ofenbaha, a  Arsenić je nastupao za Radnik iz Bijeljine i Zemun.
Pored njih stigli su i Selim Ćumurović, stoper bivši igrač Lokomotive Brčko, Omar Jukanovic nekadašnji  fuidbaler  Dizdaruše i Lokomotive, Anel Čavlic koji dolazi takođe iz Dizdaruše, Zoran Đukanović stiže iz Lokomotive Brčko, te  Aldin Tursunovic fudbaler Lokomotive Brcko,ali i Orašja i Slobode Tuzla.
- Neće ovo biti kraj sa novajlijama, Planiramo dovesti još pet-šet igrača,a cilj nam je povratak u Prvu ligu Republike Srpske, rekao nam je sportski direktor Jedinstva Damir Huseljić.
Naravno ima i odlazaka iz kluba, a za sada su ispinicu uzeli Tarik Gogić i Emir Agančetović,Igor Stjepanović i Milovan Jović.  Gogić je otišao u Čelik iz Zenice, a Agančetović će nastupati za Hajduk iz Orašja,dok jeJović novi član Ilićke 01,a stjepanović je u NK Ulović.  Ninoslav Mirić je odlučio da okači kopačke o klin.