XS
SM
MD
LG

Reprezentativac Kuvajta novi igrač Sinđelića

Sinđelić je dobio novajliju sa Bliskog istoka, u pitanju je Ahmad Al Sager, dvadesetsedmogodišnji reprezentativac Kuvajta. Odmah se priključio treninzima, sa željom da se nametne šefu stručnog štaba Joviću. - Srećan sam što ću imati priliku da igram u srpskom fudbalu. Želim da se što pre dokažem kroz treninge i postanem standardan član prvog tima - istakao je Ahmad.

Foto: facebook.com/physioactivestudio

Novajiju je predstavio Darko Ramovš, sportski direktor: - Pokušaćemo da pomognemo Ahmedu da se razvija i usavrši znanja. Nadamo se da će u narednih 6 meseci podići formu i da ćemo nastaviti saradnju. trenutno je medju 20 igrača i predstoji mu borba za mesto medju starterima.

O spremnosti Kuvajćanina govorio je kondicioni trener Aleksandar Vukmirović: - Radio sam do sada sa Japancima, sa najboljim igračem Mongolije Morunom Altankujagom... Sa Ahmadom sam prošao trenažni proces, mislim da je u formi i da može da se priključi radu kluba kao Sinđelić. Vredan je i ostaje mu da se nametne za najbolji tim.

Zanimljivo da će Ahmad priliku da debituje kao novi član Sindjelića imati upravo protiv kluba sa Arapskog poluostrva koji je na pripremama u Staroj Pazovi. Ekipa Emirata je već odigrala dva kontrolna meča u Srbiji, a pored meča sa Sindjelićem odigrati i utakmicu protiv OFK Odžaka u ponedeljak.