XS
SM
MD
LG

Veliki dan za Radnik Urije

FK Radnik Urije, član Međuopštinske lige Prijedor, potpisao je juče ugovor o početku igradnje klupskih prostorija, a pročitajte i šta su sve u saopštenju rekli iz ovoga kluba.

- U srijedu 21. novembra na veliku pravoslavnu slavu Aranđelovdan u prostorijama GFS Prijedor potpisan je ugovor vrijedan 20566 KM sa građevinskom firmom Tošić kojim pocinje prva faza radova na terenu Trgoprodaje.

Ispred kluba potpisu su prisustvovali predsjednik kluba Kralj Slaviša koji je i potpisnik ugovora i Radulović Milanka potpredsjednik kluba dok je ispred građevinske firme Tošić prisutan bio i potpisao ugovor vlasnik Dragan Tošić .Treba istaći da je prije potpisa komisija za infrastrukturu koja je oformljena u klubu u sastavu( Kralj Slaviša ,Radulović Milanka ,Knežević Saša ,Trubarac Radomir i Rosić Zoran ) odlučila da na osnovu svih predloga za posao da povjerenje firmi Tošić za prvu fazu radova .
 

U prvoj fazi radova predviđenih prema projektu koji je napravio zavod za izgradnju grada Prijedora koji će ujedno biti i nadzorni organ predviđeno je salijevanje temelja za buduću klupsku zgradu koja će imati sve potrebno i projektovana je prema propisima koji su potrebni za najviše standarde u ligama RS i BIH. Dimenzije svlačiona su 22× 0 metara .
 

Nema sumnje da je ovo sigurno veliki dan kako za naš klub tako i za samo naselje Urije koje će tako nakon skoro više od 25 godina kada su postojale od FK Trgoprodaje dobiti svlačionice koje su neophodne za bilo kakav rad .
 

FK Radnik Urije će se i ovom prilikom zahvaliti pre svega savjetu MZ Urije gdje je proces započeo pa zatim i zavodu za izgradnju grada Prijedora na izradi potrebne dokumetacije i projekta i naravno gradonačelniku Milenku Đakovicu na finansijskoj pomoći .
 

Isto tako hvala i svim sportskim radnicima i ljubiteljima fudbala koji su uz nas bili i davali podršku nastojanjima da dođemo do ovog čina i početka radova .

Pred našim klubom je velika obaveza i posao u narednom periodu jer ćemo pored redovnih troškova treninga i takmičenja svih selekcija imati dodatne troškove za izradu infrastrukture ali se nadamo da će UO pronaći i osmisliti način da animiramo što veći broj ljudi da se uključi i pomogne stvarno jedno zahtjevnom projektu .

Već danas a i za sutra je predviđeno da se ukrči šiblje i poravna teren gdje će biti udareni temelji buduće zgrade FK Radnik Urija, a predradnje izvode prijatelji i članovi kluba Dragan Knežević i naš budući ekonom Dušan, stoji u saopštenju FK Radnik Urije.


Rudar 3 : 0 Blatna
Kiseljak 4 : 3 Radnik Urije
Berek 1975 3 : 3 Svodna
Rasavci 3 : 1 Moštanica
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Svodna 16 15 1 0 46
2 Rudar 16 13 1 2 40
3 Rasavci 16 8 3 5 27
4 Berek 1975 16 7 2 7 23
5 Kiseljak 16 7 0 9 21
6 Moštanica 16 5 2 9 17
7 Omladinac (-6) 16 7 1 8 16
8 Radnik Urije 16 2 1 13 7
9 Blatna (-6) 16 2 1 13 1