XS
SM
MD
LG

EL: Šaras i dalje gazi, Nedović ponovo vodio Unikahu do pobjede

Veoma zanimljivo veče viđeno je u Evroligi. Nakon što je Real savladao Fener u derbiju kola, u ostalim susretima do pobjeda su došle ekipe Žalgirisa, Unikahe i Valensije.

Ekipa Šarasa Jasikevičiusa nastavlja da gazi. Ovaj put, Žalgiris je bio bolji do Olimpijakosa rezultatom 74-68. Žalgiris su do pobjede predvodili Milaknis i Pangos sa po 14 poena a naš Vasa Micić dodao je 11. Najbolji u redovima Olimpijakosa bio je Papapetru sa 13 poena. Žalgiris sada ima omjer 10-5 i nalazi se na četvrtom mjestu, dok je Olimpijakos sa 11-4 na drugom mjestu.

Ekipa Unikahe nastavlja sa sjajnim rezultatima. Oni su večeras upisali novu pobjedu, savladavši Makabi u gostima, rezultatom 89-78. Ponovo je najzaslužniji za pobjedu svog tima bio naš Nemanja Nedović. Nedović je imao 20 poena i šest asistencija dok je Bruks dodao 18 poena. Najbolji u poraženom sastavu bio je Kol sa 16 poena a istakao se i Parahovski sa 15 poena i sedam skokova. Makabi je trenutno osmi sa omjerom 8-7, dok je Unikaha deseta sa omjerom 7-8.

U poslednjem susretu dana, Valensija je konačno došla do pobjede. Valensija je na svom terenu savladala Panatinaikos, rezultatom 67-63.Valensiju je do pobjede predvodio Grin sa 21 poenom, dok je Lodžeski bio najbolji u Panatinaikosu sa 17 poena. Valensija je pretposlednja sa omjerom 4-11, dok je Panatinaikos treći sa omjerom 10-5.

Foto: Evroliga