XS
SM
MD
LG

Trofej ostao Princezama

Odbojašice Bimal Jedinstva odbranile su trofej u Kupu BiH pošto su u finalnom susretu u dvorani Gimnazije "Vaso Pelagić" u Brčkom pobjedile Gacko sa maksimalnih 3:0 po setovina 25:19, 25:20 i 25:17.

Nijednog trenutka "brčanske princeze" nisu dopustile rivalkama da im previše zaprijete, očekivanio i rutinski tituli Kupa Republike Srpske dodale su i drugi ovosezonski trofej Kup BiH. U bogatoj riznici Brčanki deseti pehar Kupa trasirale su starterke: Vera Kostić u dijagonali sa Natašom Slijepčević, mrežu su "držale" Ana Gajić i Žana Dragutinović, na prijemu su bile kapiten Sandra Mitrović i Ivana Radović, a ulogu libera obavljala je simpetična Bilećankau u redovima "brčanskih princeza" Milica Ivković. Rolu u slavlju dobile su i Milica Krstojević i Jovana Biberdžić, a u satavu Smaila Pezerovića i Mirsada Elezovića bile su i Duška Kenjalo,, libero Mateja Vujićić, Anja Jović, Katarina Karać, Nina Vidaković, Arnela Hajdarević i Vinka Ilić.

Lijepoj sportskoj predstavi prilog daju i zabranice Saše Slijepčevića i Gorana Koprivice stasite Hercegovke, Nikolina Buha, kapiten Katarina Kaća Popović, libero Dajana Boljanović, Anđela Soknić, Ivana Košutić, Dijana Salatić, Teodora Vitković, Marija Jeglučić, Marina Khavalkina, Višegrađanka Bojana Tešević, Anica Popović i Svetlana Manojlović. 

Za najboljeg igrača turnira proglašena je paljanska reprezentativka korektor Nataša Slijepčević iz pobjedničke ekipe.

Meč je trajao, sat i 21. minutu, a utakmicu su sudili Siniša Ovuka iz Banja Luke i Adnan Kološ iz Sarajeva, a delegat je bio Slavko Grgić iz Breze.

Narednog vikenda nastavljaju se odbojkaška uzbuđenja prvim četvrtfinalnim mečevima plej ofa, doigravanju za prvaka, Brčanke idu na noge Slobodi u Tuzlu, Gačanke "Uljarkama" u Modriču, Bl Voley Paljankama, a Kula Gradačac Goraždankama, a tituku brane "brčanske princeze"

Nataša Slijepčević

Bimal Jedinstvo