XS
SM
MD
LG

Razgovor o izgradnji Sportskog centra

BIJELJINA: Gradonačelnik Mićo Mićić je u Bijeljini razgovarao sa v.d. sekretara FS RS Goranom Čejićem i ekspertom za infrastrukturu  u FS BiH Nihadom Hodžićem o aktivnostima nastavka proširenja Gradskog stadiona, u okviru projekta  FIFA HETRIK GOL.

"FS RS, posredsrvom FS BiH,  raspolaže  sredstvima namijenjenim lokalnim zajednicama koje žele da se prijave za dobijanje novca za izgradnju fudbalskih terena. Prijava grada Bijeljina je prihvaćena i očekujemo da će u narednom periodu ovaj grad dobiti sredstva za  uređenje Gradskog stadiona, odnosno izgradnju novih terena u okviru novog Sportskog centra",  rekao je Goran Čejić.
Ekspert za infrastrukturu  u FS BiH je istakao da je u Bijeljini planirana izgradnja reflektora na Gradskom stadionu.
"Želja nam je da  unaprijedimo uslove za igranje fudbala u našem gradu. Realizacijom  navedenih projekata, naš grad će dobiti Sportski centar sa pet terena i sedam  svlačionica,  što će omogućiti da se veliki broj djece bavi sportom",  rekao je Mićo Mićić.
Sportski centar će se graditi pored Gradskog stadiona, a biće izgrađen i  novi pristupni put. Za projekat izgradnje Sportskog centra  grad Bijeljina će od FS RS  dobiti 500.000 KM.