XS
SM
MD
LG

Sjajan nastup ''Randorija'' u Zvorniku

Mlađe kategorije Džudo kluba ''Randori'' imale su ovog vikenda sjajan nastup u Zvorniku gdje su osvojili 11 medalja, a posebno je upečatljiv bio nastup starijih pionira u kategoriji do 46 kilograma gdje su se sva tri takmičara popela na pobjedničko postolje.

U toj kategoriji Lazar Ždrale je, po navici, osvojio zlato, pobjedivši u finalu Petra Škrbu koji je iz kategorije do 42 kilograma prešao u višu kategoriju, dok je treći bio Darko Topalović.

Zlato je osvojila i Lana Erić u kategoriji poletarki do 28 kilograma, dok je u istoj kategoriji za mlađe pionire bila srebrna. Uroš Mačar se vratio pobjedničkim navikama i stigao do zlatne medalje u kategoriji starijih pionira do 42 kilograma porazivši na tom putu i prvaka Srbije, Matiju Jeremića, a nisku zlatnih medalja nastavio je i Igor Bjelica u kategoriji preko 73 kilograma.

Mihailo Šilj je u konkurenciji mlađih pionira do 46 kilograma osvojio srebro, baš kao i Stefan Banjanin u kategoriji do 50 kilograma, dok je Strahinja Škrba u kategoriji do 30 kilograma bio bronzani. Poletarac Andrej Mijović je takođe bio bronzani u apsolutnoj kategoriji.

Na takmičenju u Zvorniku nastupilo je više od 700 takmičara iz 7 zemalja, a ekipu je ovaj put vodio Miloš Mijanović.