XS
SM
MD
LG

Famos eurogolom Novaka Šešlije savladao Slaviju

 

 

 Fudbaleri Slavije i Famosa odigrali su danas u Istočnom Sarajevu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu Prve i Druge lige Republike Srpske u fudbalu, a pobjedu je slavila ekipa Famosa, minimalno 1:0.

 

Bila je ovo jako teška utakmica za gledanje, a treneri obje ekipe, Aleksandar Simić i njegov prezimenjak Goran Simić mogli su da vide sa čim u ovom trenutku raspolažu.

Slavija se nalazi u drugoj sedmici priprema, dok je Famos tek juče započeo sa pripremama, pa je ova utakmica poslužila za rastrčavanje Motorista.

Što se tiče same utakmice nije viđeno mnogo prilika, a na kraju je presudio eurogol Novaka Šešlije u 75. minutu susreta.

Na kraju, zadovoljni definitivno može biti Aleksandar Simić, dok Goranu Simiću predstoji još mnogo posla ovog ljeta kako bi ekipu napravio konkuretnom za novu sezonu Prve lige Republike Srpske, a za to će mu sigurno trebati i pojačanja.

FAMOS – SLAVIJA 1:0 (0:0)
 Sportski centar u Vojkovićma
Gledalaca: 50
Sudija: Mladen Popović (I.Sarajevo)
Strijelci: 1:0 Šešlija 75
Žuti kartoni: M.Lalović (Slavija)

Famos: Jovičić, Janković, Otović, Blažić, Perović, Perić, Mičić, Bjelica, Vitković, Stojanović Igrali su još: Lučić, Krajišnik, Vučinić, Hrkalović, Šešlija, Purković, Avramović, Ančić

Slavija: Butorović, M.Lalović, Bojanić, Cicović, Žugić, Babić, Parađina, Šćepanović, T.Lalović, Arbinja, Popovac Igrali su još: Nedžibović, Škrba, Ćosić, Taušan, Minić, Jolović, Stevanović, Arnautović, Mrda

FOTO GALERIJA