XS
SM
MD
LG

Dragan Todić gospodar drugoligaškog Zapada

Mladi sudija iz Doboja, Dragan Todić, itekako uživa povjerenje sudijske komisije Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Dvadeset četverogodišnji Dobojlija i ovo kolo će suditi kao glavni sudija dvije utakmice Druge lige Republike Srpske grupa ''Zapad''. Prvo će da dijeli pravdu u meču Sloboda Novi Grad - Proleter iz Teslića u subotu, a u nedelju će put Omarske gdje domaća Omarska dočekuje Slogu iz Trna.

Ovo nije prvi put da Todić ove sezone sudi dvije utakmice istog kola iste lige i sa iste pozicije. U drugom kolu Todić je odradio meč Jedinstva i Ljubića u Žeravici, a tri dana kasnije sudio je utakmicu Borac Šamac- Sloga Srbac. Ukupno, Todić će nakon ovih utakmica za vikend već imati šest utakmica na svome kontu.

Dragan Todić jeste mlad sudija, perspektivan, ali se postavlja opravdano pitanje FSRS kakva se poruka ostalima šalje? I dok se svakodnevno neko odlučuje da postane sudija, iz kola u kolo dolaze isti likovi da dijele pravdu na prvoligaše, drugoligaške i regionalne terene. Ima li FSRS problem sa brojem sudija? Definitivno nema, ali definitivno i ima određene favorite kojima uvaljuje pune ruke posla, i naravno dnevnice.