XS
SM
MD
LG

Pezerović: Ovo je nivo kojem težimo

Trener Bimal Jedinstva, Smail Pezerović, čestitao je ekipi Miluza na pobjedi i dodao da je u ovom trenutku francuska ekipa ipak kvalitetnija.

- Ekipa iz Francuske je opravdala ulogu favorita. Bili su bolji, kvalitetniji. Ostaje žal što u onim dionicama kada smo bili svoji, na nivou, nismo iskoristili šanse kada su nam se nudili. Pogotovo u četvrtom setu u par navrata smo imali loša rješenja, pogotovo u završnici. To se na ovom nivou ne prašta, kažnjava se surovo i onda vas nema nigdje, rekao nam je Pezerović. 

On dodaje da je BImal Jedinstvo došao na onaj nivo kojem je težio, ali da se mora popraviti igra na mreži kako bi se mogli nositi sa rivalima ovog ranga.

- Mi znamo da je ovo taj nivo kojem mi težimo. Znamo na čemu da radimo. Pokazali smo da sa ovom dječicom, 2002, 2003. godište,  možemo da se nosimo u nekim segmentima, međutim, u ovom momentu su kvalitetnija, iskusnija, dominantnija ekipa na mreži, motorički jača ekipa od nas. Međutim, pokazali su i one mane koje smo mi naslućivali, a to je da američki primački par nije toliki dobar, koliko je dobar kada uđe Bojana Marković i drži taj prijem. U tim segmentima možemo da ih ganjamo, možemo da se nosimo, međutim igra na mreži nam u ovom momentu nije dovoljna da pobijedimo ovakvog protivnika.