XS
SM
MD
LG

36 : 29
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Slavija razbila Bosnu

03.03.2018 S.Papaz

RukometaŔi Slavije savladali su večeras u svojoj dvorani sarajevsku Bosnu 36:29.

Mnogo bolje su u susret uÅ”li gostujući igrači. NoÅ”eni sa par intervencija Jasmina HuÅ”ića uspjevaju da odu na 5:2, a zatim i na 6:3, ali je to praktično i bilo sve od njih u ovom meču.

Rezultatski priključak domaći hvataju zahvaljujući Marku Pandžiću, i njegova dva brzaĀ gola, te su od tada kola krenula nizbrdo za goste iz Sarajeva. Ostatak utakmice protekao je u gotovo potpunoj dominaciji domaćih rukometaÅ”a, koji na poluvrijeme odlaze sa Å”est golova prednosti, 18:12.

U isto ritmu domaći nastavljaju i u drugom poluvremenu, pa Ivan Benić postiže gol za tada maksimalnih +7, 19:12, a poslije gola Mihajla Domazeta stižu i do +8, 21:13. Uspjela je Slavija i da ode na dvocofrenu prednost u 40.minutu, 26:16, Å”to je domaća publika prihvatila sa velikim oduÅ”evljenjem, a tu prednost su znalački sačuvali do kraja meča.

Veliku prednost trener Slavije, Boris TeÅ”anović, je iskoristioĀ Ā te dao priliku igračima sa manjom minutažom, Å”to su gosti takođe iskoristili, pa smanjili ovu ubjedljivu prednost na koliko-toliko pristojnih -7, 36:29.

Utisak na ovu sjajnu utakmicu domaćih pokvarila je nova povreda u Slavijinoj ekipi. PovreduĀ ruke doživio je Srđan Lale, koji je tako produžio listu povrijeđenih igrača u premijeligaÅ”u iz Istočnog Sarajeva.

Najefikasniji u domaćem timu bili su Mladen Vukadin i Ivan Benić sa po Å”est pogodaka, dok je kod gostiju Haris Bračković 11 puta pogađao mrežu.

RK Slavija-RK Bosna 36:29 (18:12)

Sportska dvorana "Slavija"
Gledalaca: 350
Sudije: Irhad MeÅ”ić i Ognjen Å atordžija
Sedmerci: Slavija 4(4), Bosna 4(3)
Isključenja: Slavija 8 Minuta, Bosna 6

Slavija:Močević, Trapara, Ristić, Benić 6, ToÅ”ić 3, P. TeÅ”anović, Radovanović 1, Domazet 3, S. Lale, Luketa 4,TuÅ”evljak 2, Vukadin 6, M. TeÅ”anović 3, Moćić 1, Čelica 3, Pandža 4 Trener: Boris TeÅ”anović

Bosna: HuÅ”ić, Bračković 11, Haliković, BaÅ”ić, Tahirović, Čakal, Čavčić 3, Begić, Karamehmedović 4, Å estan 1, Burzanović, Đapo, Torlaković 3,Muhović 2, GuÅ”ić 3,HuÅ”ić, Balta 2

Slavija - Bosna

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Slavija Bosna