XS
SM
MD
LG

96 : 70
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Arhivirana i Rogatica

28.01.2018 JagoÅ” JagoÅ”

KoÅ”arkaÅ”i ā€žLeotaraā€œ su ove sezone nezaustavljivi u ā€žjurnjaviā€œ ka prvom mjestu na tabeli Prve lige Republike Srpske i vraćanju u Premijer ligu BiH. Novu pobjedu pod obručima zabilježili su i večeras na oduÅ”evljenje publike i prvih ljudi kluba.

Na domaćem parketu, u Sportskoj dvorani ā€žMiloÅ” Mrdićā€œ u Bregovima, Trebinjci su ostvarili 13 uzastopnu pobjedu u prvenstvu, ubjedljivo savladavÅ”i ā€žRogaticuā€œ rezultatom 96:70, čime su i dalje ostali jedina ekipa u ovom rangu takmičenja bez poraza u 13 odigranih kola.

Igračima Dražen Å egrta večeras je, kao i tokom prethodnih mečeva, sve iÅ”lo od ruke. Poeni su se nizali, a odlične finte igrača mladog trebinjskog tima viÅ”e puta su ispraćene gromoglasnim aplauzom trebinjske publike, koja je ponovo bila na zadatku ā€“ Å”esti igrač.

Već u prvim minuta utakimice Trebinjci su gostima dali do znanja da će se kući vratiti bez osvojenih bodova. Poslije deset minuta, na semaforu je pisalo 21:10. Odlična igra domaćina nastavljena je i u drugoj četvrtini, pa se na zaslužen odmor otiÅ”lo pri rezultatu 54:34.

I u nastavku utakmice je viđena odlična igra izabranika trenera Å egrta, koji su večeras odigrali meč bez ključnog igrača ā€“ kapitena Dejana Å akotića, koji je pojačaoĀ hrvatskog prvoligaÅ”a KK ā€žZabokā€œ iz Zagreba.

Poslije treće četvrtine rezultat je bio 76:50, a u posljednjih deset minuta meča i Trebinjci i Rogatičani uspjeli su da postignu po 20 poena za konačan rezultat 96:70.

U narednom kolu, koje je na programu sljedećeg vikenda, Leotar ide na gostovanje u Sokolac, gdje će se sastati sa istoimenom ekipom.

Tekst i foto:trebinjelive.info

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Leotar Rogatica