XS
SM
MD
LG

5 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Leo pregazio Stakorinu

02.09.2018 Trebinje live

U 4. kolu Druge lige Republike Srpske - grupa istok, FK "Leotar" je kao domaćin u Bileći pobijedio FK "Stakorinu" iz Čajniča rezultatom 5:0 (4:0).

Prvi udarac prema golu Nešovića pretvorio se u vođstvo Leotara. Sa desne strane centrirao je Perović na nogu Bokića i to je 1:0.

U 12. minutu centaršut Bokića sa lijeve strane na glavu Ristića i već je 2:0.

Perović u 34. minutu spašava izgubljenu loptu i centrira u šesnaesterac gdje se najbolje snalazi Zečević za 3:0. Samo dva minuta kasnije Zečević asistira Peroviću koji je sam krenuo prema golu gostiju i kada se približio golmanu šutirao je, a lopta je prošla ispod njega i već je bilo 4:0.

U drugom poluvremenu viđen je samo jedan gol i to u 54. minutu kada je Zečevićev udarac sa ivice kaznenog prostora završio iza leđa Nešovića. To je bilo 5:0 i konačan rezultat ove utakmice.

Gosti su prvi i jedini šut prema golu Perišića imali u 62. minutu. Do kraja utakmice treba istaći solo prodor Vujovića koji je nanizao nekoliko protivničkih igrača, šutirao i pogodio prečku.

Nakon utakmice kapiten ekipe sa Polica, golman Risto Perišić koji danas nije imao posla kazao je da je njegova ekipa zasluženo pobijedila i da je to najvažnije.

"Ovom pobjedom vratili smo se na pobjednički put. Čestitao bih svojoj ekipi jer smo ispoštovali ono šta smo se se dogovorili i na vrijeme riješili utakmicu u prvih 20-ak minuta kada smo dali dva pogotka i onda je sve bilo lakše", istakao je Perišić.

Trebinjci su se već okrenuli novom susretu, a sljedeći protivnik je FK "Famos", koji dočekuje u istočnoj Ilidži ekipu Leotara u petom kolu Druge lige RS grupa istok.

Leotar - Stakorina 5:0

FK "Leotar": Perišić, Bokić (od 46 minuta Vujović), Andrić, Cimirot (od 46 minuta Komlen), Vučić, Janjić, Ramić, Zečević, Perović, Ristić (od 46 minuta Medan). Trener: Rajko Mičeta.

FK "Stakorina": Nešović, Kotlaja, Stjepanović (od 19 minuta Puketa), Blagojević, Todorović, Kajević, Živković (od 83 minuta Simović), Ristanović (od 46 minuta Bjelogrlić),Tanasković, Gigović. Trener: Radenko Kovačević.

Leotar - Stakorina

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Leotar Stakorina