XS
SM
MD
LG

1 : 2
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
U Čajniču domaća Stakorina vodi protiv gostiju iz Trebinja
1-1 u Čajniču,Leotar igra bez dva igrača
Gol
Preokret u Čajniču,Leotar sa dva igrača manje vodi pred sami kraj
Izveštaj utakmice

Sa devetoricom do trijumfa

01.04.2019 Slaviša Vukašinović

U veoma uzbudljivoj i do kraja neizvesnoj fudbalskoj predstavi, fudbaleri Leotara su na gostovanju u Čajniču uspeli u finišu utakmice da naprave preokret protiv Stakorine i stignu do veoma značajne pobede ,koja ih je ostavila u trci za šampionsku titulu i plasman u prvoligaško društvo.

Domaći tim je stigao do prednosti nakon dosuđenom kaznenog udarca, a precizan sa 11 metara bio je Dačević .Stakorina je održavala prednost sve do finiša utakmic,. kada je na scenu stupio najbolji akter ovog meča Miloš Perović i sa dva pogotka u 80. i 88. minutu donio svome timu veliku radost

.Interesantan je podatak da su gosti igrali oslabljeni u poslednjih 15.minuta utakmice kada su i postigli pogotke  jer su isključeni igrači Trebinjaca, Čolić i Zečević.

Bilo je dosta nervoze u redovima oba tima u završnici meča. pa su isključenja zaradili Miroslav Furtula predstavnik domaćeg tima i trener Leotara, Veso Klimović.

Uz sve to sudija Danijel Perić je pokazao čak deset žutih kartona četiri domaćim i šest gostujućim igračima.

II LIGA RS U FUDBALU GRUPA ISTOK

STAKORINA- LEOTAR 1:2 (1:0)

Stadion:Rakovice.Gledalaca: 200. Sudija:Danijel Perić (Bijeljina)  .Strelci:Dačević u 40. minutu iz penala (Staskorina), M.Perović u 80. i 88 .minutu (Leotar)  Žuti kartoni:Todorović, Marić, Racković, Katana (Stakorina), Ml.Perović, Perišić, Ramić, Ćeranić, Mićunović, Mi.Perović (Leotar) , Crveni kartoni: Miroslav Furtula predstavnik Stakorine u 89..minutu. Aleksandar Čolić u 76. i Lazar Zečević u 85.minutu (Leotar)  Veso Klimović trener Leotara u  88.minutu.

Stakorina: Nešović ,Ristanović ,Dačević ,Todorović ,Kajević (od 84.Tanasković), T.Tadić , A.Tadić  (od 84.Radović), Katana ,Racković ,Kajević ,Marić .

Leotar: Perišić ,Ćeranić (od 83.Bokić), Ml.Perović , Andrić ,Vučić ,Ramić , Zečević , Čoćić ,Mi.Perović , Mićunović (od 70.Janjić), Ristić (od 70. Nikolić)

Igrač utakmice:Miloš Perović (Leotar)

 

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Stakorina Leotar
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača