XS
SM
MD
LG

5 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Gradiška na krilima Anića savladala Boračku 

24.02.2020 Zoran Kalinac

Gradiška - Boračka

Odigran je još jedan veliki 'gradiški futsal' derbi.

 

U centru pažnje svih utakmica desetog kola Druge futsal lige Republike Srpske grupa zapad našao se meč između ''Gradiške'' i ''Boračke'' (5:3).

Prvi istorijski derbi dva gradiška kluba malog fudbala pružio je mnogo toga, tako je bilo i na drugom odmjeravanju snaga ova dva tima.

Domaći su krenuli veoma ofanzivno. Škorić se u 11. minuti našao u izglednoj prilici i matirao Latinovića za 1:0. Samo minut kasnije pogađa i iskusni Anić, a veoma loš prvi dio gostiju zaokržio je autogolom Aleksandar Majdanac u 14. minutu.

Drugo poluvrijeme bolje otvaraju gosti koji preko Francuza smanjuju na 1:3 u 24. minutu. Nakon toga Majstorac iz veoma teške pozicije ponovo pogađa mrežu ''Boračke'', da bi zatim Mile Kovačević, ponajbolji futsaler gostiju u ovom susretu još jednom smanjio zaostatak na 2:4.

Nadu gostima ugasio je Anić svojim drugim pogotkom dva minuta prije kraja utakmice, dok je do posljednjeg sudijskog zvižduka viđen još jedan pogotak u mreži Bojanića, a postigao ga je Francuz za konačnih 5:3 za Gradišku.

Publika u srbačkoj dvorani velikim aplauzom na kraju utakmice pozdravila je futsalere obje ekipe. Među prisutnim gledaocima na tribinama našao se i fudbaler banjalučkog Borca Goran Zakarić, koji je ponikao u omladinskoj školi gradiške Kozare.

Utakmica je bila i humanitarnog karaktera pošto će prikupljeni novac od prodatih ulaznica biti uručen Gradiščaninu Mići Šuljku.

Futsal Futsal Druga liga RS – Zapad Gradiška Boračka
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača