XS
SM
MD
LG

0 : 3
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Krupa u Dobrljinu

13.11.2019 Sportki žurnal

Krupa - Modriča

Fudbaleri Krupe, jesenjeg prvaka Prve lige Republike Srpske, polusezonu će zatvoriti gostovanjem u Dobrljinu kod niželigaša Slavena, u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske. Trostruki finalista najstarijeg takmičenja na teritoriji “Dejtonske zemlje” želi ove sezone da ode do kraja i pokuša da osvoji duplu krunu, odnosno na fenomenalan način tituli i povratku u Premijer ligi BiH doda i trofej koji mu jedini nedostaje u trofejnoj sali, od svih eksponata.

 

Izabranici trenera Zorana Marića žele da eliminišu člana Područne lige Prijedor i izbore plasman u polufinale protiv tima koji poslednjih sezona igra sjajno u masovnijem takmičenju Republike Srpske. Strateg plavih iz kanjona Vrbasa izvešÄ‡e najbolji mogući sastav jer Krupljani ne žele ništa da prepuste slučaju, niti da dozvole bilo kakvo iznenađenje.

-Pred nama je poslednja zvanična utakmica u ovoj kalendarskoj godini u kojoj želimo da ostvarimo pozitivan rezultat, tačnije pobedu i nastavimo našu seriju nepobedivosti započetu još u julu, kada smo krenuli da odigravamo prijateljske utakmice. Nalazimo se u sjajnoj seriju koju želimo da okončano na trijumfalan način. Ekipu Slavena ne potcenjujemo, ali je kvalitet na našoj strani i to moramo da dokažemo i na terenu, dobrom igrom i pobedom, prolaskom u polufinale – istakao je Zoran Marić, šef stručnog štaba Krupe.

Nakon gostovanja u Dobrljinu fudbalska ekspedicija iz Krupe na Vrbasu neće prestati sa radom, igrači će da budu na okupu do kraja novembra.

-Obzirom da je prvenstvo kratko, mali je broj utakmica, želimo da ostanemo u takmičarskom pogonu i trenažnom procesu. Zakazali smo i dve prijateljske utakmice, 17. novembra u Sarajevu protiv Željezničara i devet dana kasnije u Staroj Pazovi protiv superligaša Srbije Čukaričkog. I ti mečevi će biti sjajni testovi da vidimo gde smo u ovom trenutku na nivo iznad nas i da sagledamo šta treba dalje da radimo, i kako – dodao je Marić.

Jedan od aduta Krupe u današnjem susretu trebalo bi da bude Mihael Modić koji se u poslednjih nekoliko susreta isticao sjajnim igrama, ali i golovima.

-Apsolutni smo favoriti protiv Slavena, ali ne sme da bude nonšalancije, ona uvek skupo košta. Bitno je da što pre postignemo pogodak, otvorimo rivala i sebi olakšamo posao. Ne smemo da dozvolimo da nam se u redove uvuče nervoza. Bolji smo i kvalitetniji i to treba d apotvrdimo igrom i rezultatom u Dobrljinu – istakao je Mihael Modić, igrač Krupe.

Čelnici Krupe pred današnje gostovanje spremaju i malu svečanost za domaćina i prigodne poklone za klub koji već nekoliko sezona sjajno igra u Kupu Republike Srpske.

Fudbal Fudbal Kup Republike Srpske Slaven Krupa
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača