XS
SM
MD
LG

3 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Mitrović joÅ” jednom heroj Fulama

20.08.2022 Đ. MaleÅ”ević

Foto: Premier League

Fudbaleri Fulama savladali su Brentford sa 3-2 u trećem kolu Premijer lige.

Fulam je sjajno počeo susret i već u prvoj minuti Rid je pogodio za vodstvo Fulama. Golom Palinje, poveli su sa 2-0. U zavrÅ”nici prvog poluvremena, Norgard je vratio Brentford u igru. Gosti su bili bolji u nastavku a bolju igru krunisali su golom Tonija za 2-2. Ipak, u sudijskoj nadoknadi Fulam je doÅ”ao do pobjede a junak je bio Aleksandar Mitrović.

Do prve pobjede u sezoni doŔao je Kristal Palas koji je sa 3-1 savladao Aston Vilu. Vila je sjajno otvorila meč te je golom Votkinsa povela sa 1-0. Palas je brzo odgovorio i preko Zahe doŔao do 1-1. U 58. minuti, Dinj je igrao rukom i skrivio penal. Martinez je odbranio udarac Zahe ali je Zaha naletio na odbijenu loptu i pogodio za 2-1. Golom Matete Palas je doŔao do 3-1.

Sautempton je nakon preokreta savladao Lester sa 2-1 u gostima. U prvom poluvremenu Lester je imao inicijativu ali nisu doÅ”li do vodstva. U nastavku, Medison je pogodio iz slobodnog udarca za vodstvo Lestera. Međutim, autogolom DŽastina, gosti su doÅ”li do izjednačenja. Majstorijom Če Adamsa, gosti su doÅ”li do potpunog preokreta.

Everton i Notingem podijelili su bodove. Iako je Everton bio bolji, Džonson je doveo Notingem u vodstvo. Golom Greja, Everton je doŔao do boda.

Međunarodni fudbal Međunarodni fudbal Premier League Fulham Brentford
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača