XS
SM
MD
LG

77 : 78
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Poraz za kraj

11.03.2023 Administrator DC

U večerašnjem H kolu Druge košarkaške lige Republike Srpske, u  veoma zanimljivoj košarkaškoj predstavi, OKK "Gacko" je poražen od ekipe KK "Slavija 1996" iz Istočnog Sarajeva.

Iako su imali prednost u čitavom dijelu prvog poluvremena, u drugom su domaći košarkaši posustali, a ekipe su se smjenjivali u vođstvu. Kada su svi pomislili da je sve gotovo, dvije vezane trojke Nemanje Starovića na samom kraju utakmice, uvele su meč u dramatičnu završnicu u kojoj su košarkaši iz Istočnog Sarajeva imali više sreće i slavili rezultatom 78:77.

 

U domaćoj ekipi se istakao kapiten Vuković N. sa 23 poena, a pratili su ga Janjić L. sa 15, , Koprivica J. sa 13, Adžić A. i Starović N. sa po 10, te Okiljević J. sa 6 poena.

Na svojoj klupskoj stranici Gačani su napisali:

Ovom utakmicom naši seniori završavaju takmičarski dio sezone u Drugoj ligi.

Zahvaljujemo se svim igračima na doprinosu, ova sezona je bila jedno veliko iskustvo za sve nas, kako za igrače, tako i za trenere, a s obzirom da većina igrača pripada mlađim takmičarskim selekcijama, ovo je bila prilika da se kale i osjete takmičarski duh seniorske lige.

Takođe, zahvaljujemo se i svim našim navijačima i prijateljima kluba na podršci!

Vidimo se sljedeće takmičarske sezone, koju ćemo dočekati iskusniji i spremniji, sa željom da ostvarimo bolje rezultate!

Ostalo Ostalo Druga liga Republike Srpske - Istok Gacko Slavija 1996 2