XS
SM
MD
LG

Kuli pripao odbojkaški triler

Odbojkašice BL Volley-a poražene su večeras u jednom od najinteresantnijih ženskih odbojkaških mečeve odigranih ikada u "Boriku",  bolja od njih bila je ekipa Kule - Gradačac rezultatom  3:2.

Nošene frenetičnim navijanjem dobro ispunjenog banjalučkog "hrama sporta", djevojke koje sa klupe predvodi Davor Gambiroža, povele su 2:0 i tada se činilo da će se domaća ekipa pridružiti Bimal - Jedinstvu u finalu Kupa.

Međutim, ekipa iz Gradačca, uspjeva da izjednači na 2:2, pa je odlučujući peti set odredio drugog finalistu.

Ni tu nije nedostajalo drame, Kula je imala 14:12, BL Volley je stigao, imao čak i meč loptu, no nedostajalo je malo sportske sreće koja je ove odbojkaške večeri u gradu na Vrbasu otišla na stranu gošći.

Trener BL Volley- a Davor Gambiroža nije mogao biti zadovoljan rezultatom, no ipak to je sport, fortuna nije bila njihov saveznik.

- Mogu da budem zadovoljan ambijentom, jedna lopta otišla je na njihovu stranu. To je sport, nekad pobjeđuje srce, nekad glava. Detalji su odlučili bili su na strani protivnika i ja im čestitam - kazao je Gambiroža.

Trener Kule - Gradačac, Đorđe Milošević bio je presrećan nakon preokreta u pravoj triler završnici.

- Teška utakmica, kako za igranje, tako i za gledanje. Prva dva seta smo igrali u grču, strahu. Mijenjao sam i kombinovao dok nisam našao pravu postavu. Imamo vremena da se oporavimo da odradimo jutarnji trening, i onda veliko finale protiv Bimal - Jedinstva - kazao je Milošević.

Ni libero domaćeg tima Marijana Savić nije mogla sakriti tugu sa lica, nakon bolnog poraza, no ipak to je sport, i ona naglašava da su sitnice odlučile.

- Pritisak na nama je bio ogroman, prvi put organizujemo jedan ovakav događaj. Publika nas je nosila cijeli meč, no ipak nam je nedostajalo malo sportske sreće - kazala je Savićeva.