XS
SM
MD
LG

Gradina se nije pojavila na utakmici

Pomoćni teren Borca, Banjaluka

U subotu je trebala da se odigra utakmica 5. kola Lige za opstanak u Premijer ženskoj ligi Bosne i Hercegovine između domaće ekipe Banja Luke i gostujuće ekipe Gradine iz Srebrenika. Međutim, meč nije odigran, jer gostujući tim se nije pojavio na utakmici. U zakazano vrijeme pojavila se samo ekipa Banja Luka, sudije i delegat meča.

Kako smo saznali problem gostujuće ekipe bio je prevoz, kojeg nisu imale, pa zato nisu stigle na ovu utakmicu. Na veliku žalost ono što je naš sajt pisao prije par dana, izgleda da je i tačno, a to je, da je bilo veliko pitanje da li će Gradina uspjeti da završi ovu sezonu.

Evo šta je delegat utakmice Daria Ćirković napisala:

Utakmica organizovana po propozicijama Premijer ženske lige Bosne i Hercegovine bez propusta. Klub domaćin obezbjedio sve uslove za odigravanje utakmice. Dolazak službenih lica utakmice na vrijeme po datom delegiranju. Gostujuća ekipa ŽOFK Gradina Srebrenik nije se pojavila do početka utakmice, tačnije do 16:40h. Domaćin je pokušao da uspostavi kontakt sa gostima u više navrata, ali bezuspješno. Službena lica od strane domaćina dočekana i ispraćena veoma korektno. Obezbjeđen računar, internet i štampač.


Gradina 1 : 4 Modriča
Radnik Bumerang 2 : 1 Banja Luka
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Radnik Bumerang 20 9 0 11 27
2 Modriča 20 7 0 13 21
3 Banja Luka 20 6 0 14 18
4 Gradina 20 2 0 18 6