XS
SM
MD
LG

Jerinić primio rukometaše Sloge

Rukometaši Sloge kod gradonačelnika Doboja

 

Rukometaši dobojske “Sloge” donijeli su još jedan pehar. Osvojili su Kup Republike Srspke. Tim povodom organizovan je prijem kod gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića.

U dinamičnoj i uzbudljivoj finalnoj utakmici rukometaši Sloge osvojili su Kup Republike Srpske savladavši trebinjski Leotar rezulatom 31:29. Igrač “Sloge” Vladimir Stanković bio je najbolji igrač finala Kupa.

-To je zasluga čitavog tima koji je dao sve od sebe. Čestitam momcima na trudu i zalaganju i mislim da ćemo i nastaviti da igramo tim tempom. Sad nas čeka dvomeč sa Bosnom iz Visokog u plej-ofu. U subotu već igramo prvi meč pred našom publikom i nadam se da ćemo napuniti dvoranu i ostvariti pobjedu, kako bi bili spremni pred revanš meč u srijedu u Visokom – izjavio je Vladimir Stanković, rukometaš MRK “Sloga” Doboj.

Rukometaši su sa peharom stigli kod gradonačlenika, koji im je uputio čestitke na osvojenom Kupu Srpske. Uručio im je simbolične novačne nagrade u iznosu od po 500 maraka.

-Novčana nagrada je jedna mala satisfakcija rukometašima za ostvareni uspjeh. Siguran sam da su ovi mladi ljudi najbolji ambasadori Doboja, a MRK “Sloga” je što se tiče sporta u našem gradu uvijek bio vodeći sportski kolektiv, a što je na ponos meni kao gradonačelniku Doboja, cijeloj Gradskoj upravi i svim građanima Doboja – izjavio je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Bez pomoći grada Doboja Rukometni klub “Sloga” ne bi opstao poručili su iz Uprave kluba ističući da su ponosni na uspjeh igrača.

-Mislim da su nam ovi igrači vratili ponovo nadu da će doći neka bolja vremena i da ćemo imati razumijevanja od svih onih koji mogu da pomognu i da se više uključe u rad kluba, kako bi klub ponovo došao na nivo rezultata kakve je ostvarivao u nekom ranijem periodu – rekao je Vojislav Rađa, predsjednik Skupštine MRK “Sloga” Doboj

 “Sloga” u subotu igra četvrtfinalnu utakmicu plej-ofa za prvaka BiH. Dočekuje na domaćem terenu Bosnu iz Visokog. Revanš meč igra se u srijedu 22. maja.