XS
SM
MD
LG

Poznati polufinalisti na Memorijalu ''Boško Vujadin'' u Kasindolu

U jako kvalitetnom meču snage su odmjerili Zlatno zrno i Keops. Mada je Zrno bilo poprilično oslabljeno večeras, jako su se suprotstavili možda i prvom favoritu za osvajanje. Briljirao je na golu Pekara, Dragan Dragović, međutim i on je popustio u finišu kada prvo Nikica Purković na asistenciju Vučine Šćepanovića pogađa za 1:0, a onda kada je Zlatno zrno krenulo sa viškom Borislav Otović ovjerava pobjedu Keopsa za prolaz u polufinale.

Dobar meč odigrali su i u drugom četvrtfinalnom paru Tenerife i Caffe Pizzerija Panini. Poveo ja Panini golom Vladana Minića. Golmani na obje strane nakon toga rade dobar posao, a Nikola Popovac onda pogađa za 0:2. U finišu meča sjajnim golom Marko Marković pogađa za 2:1, ali samo par trenutaka kadnije konačan rezultat postavlja Bojan Taušan za prolaz u polufinale.

Tvrdu i ne baš pretjerano lijepu za oko utakmicu odigrali su Kompex Rekreativo i Patent CO. Patent je za razliku od dosadašnjeg dijela turnira bio pojačan za iskusne Nemanju Kneževića i Nikolu Živkovića i to je donijelo dodatni kvalitet ekipi. Međurim, Kompex je još jednom odigrao odlično i do gola stižu preko Andrića mlađeg, koji presjeca loptu iz auta I lijepo pogađa. Prednost je uduplao nedugo nakon toga Miloš Košarac lijepim pogotkom za 2:0. Pokušao je Patent sa viškom, no to nije dalo rezultat, pa je ostalo 2:0.

U posljednjem meču večeri iskusnija ekipa E-Sporta nije dozvolila da im Caffe Retro, koji je sa tri pobjede izašao iz grupe, napravi probleme. Bojan Lukić je uhvatio u prvom napadu na spavanju odbranu Retra i pogodio za 1:0. Isti igrač je uduplao vodstvo, da bi na 3:0 povisio Jovan Kovačević pred samo poluvrijeme. 4:0 je bilo u 28. minutu nakon što Vladimir Granić pogađa mrežu Retra. Kafedžije se vraćaju u susret sa dva gola. Tračak nade im donose  Bandović i Škrba, ali Slobodan Milovanović otklanja sve dileme oko pobjede za konačnih 2:5 i plasman u polufinale.

POLUFINALE (PETAK)

20.00 Keops - Caffe Pizzeria Panini
21.00 Kompex Rekreativo - E-Sports

Rezultati četvrtfinala:

Keops - Zlatno zrno 2:0
Caffe Pizzeria Panini - Tenerife 3:1
Patent CO - Kompex Rekreativo 0:2
Caffe Retro - E-Sports 2:5