XS
SM
MD
LG

Solskjer zna gde stigao

Mančester junajted je pred najtežim testom u dosadašnjem toku Lige Evrope. Tako je na zvaničnoj aplikaciji engleskog kluba najavljeno gostovanje u Beogradu, ekipi Partizana.

Izabranici menadžera Olea Gunara Solskjera se nisu proslavili u dosadašnjem toku takmičenja, ali su jednim postignutim golom uspeli da stignu do četiri boda.

Posle dve odigrane utakmice Partizan je prvoplasirani na tabeli sa takođe četiri boda i boljom gol-razlikom u odnosu na predstojećeg rivala.

"Solskjer se po dolasku u Beograd odmah uputio na stadion Partizana, mesto koje će uvek biti značajno u istoriji Junajteda. Tu su Bezbijeve bebe odigrale poslednji put zajedno, pre tragedije koja se dogodila u Minhenu. Solskjer nam je rekao da su svi svesni značaja povratka na stadion u Humskoj 1 u Beogradu", navodi se.

Dodaje se i da je norveški stručnjak rekao da će izvesti ekipu na stari stadion koji ima veliku istoriju oko sebe.

"Verujem da igrači znaju da je ovo posebno mesto", naveo je Solskjer.

On je posebno govorio o fudbaleru Partizana Zoranu Tošiću.

"Radio sam sa njim. On je fantastičan momak, ima neverovatnu levu nogu i uvek je mnogo radio. Radujem se susretu sa njim, moraćemo da ga sprečimo da ulazi sa boka u sredinu terena i da što manje koristi svoj levi magični štapić", naveo je Solskjer.

Izvor: b92