XS
SM
MD
LG

Navijači su izabrali idealni tim, a sada redakcija!

Prethodnih dana na našem portalu čitaoci su mogli da glasaju za idealni tim Slavije iz Istočnog Sarajeva. Napisali smo vam prije dvije sedmice da nam šaljete prijedloge šta želite, pa smo vam krenuli ispunjavati želje sa raznim anketama o našim najboljim sportistima, kvizovima, vremeplovima i drugim stvarima, a stigao je i prijedlog za glasanje za idealni tim Sokolova. Ispunili smo i tu želju, nastojali smo dati što više imena za glasanje, prisjetili smo se nekih ljudi i događaja i mislimo da smo vam barem malo olakšali boravak u karantinu.

Na kraju, voljom vaših glasova, a bilo ih je poprilično, za najbolji tim FK Slavije je izabrano sljedećih 11: Dujković, Mazić, Marić, Stanković, Regoje, Simić, Radonja, Kokot, Vuksanović, Radovanović i Spalević. Trener ove ekipe bio bi Milomir Odović.

Ovo glasanje zaključili bismo na kraju sa našim idealnim timom. U redakciji našeg portala su i novinari koji od samog re-aktiviranja Slavije prate klub, te poznaju sve igrače koji su prošli kroz poslijeratni period. Uz napomenu, mnogi igrači sigurno zaslužuju svoje mjesto u idealnom timu, kroz Slaviju je prošlo fantastičnih igrača, neki su napravili fenomenalne karijere i jedan tim sa klupom za rezerve je svakako malo da se to sve pobroji, počevši od golmana Božovića, Lučića, pa dalje preko Beloševića, Prodanovića, Kosorića, Injca, Radovanovića, Kutalije, Todorovića i mnogih drugih.

Idealni tim SportDC: Krstajić, Mazić, Žuržinov, Stanković, Regoje, Simić, Šćepanović, Kokot, Vuksanović, Spalević i Đerić. Trener ekipe bio bi Milomir Odović.  Na klupi su: Dujković, Aleksić, Arsenijević, Jovanović, Sikima, Puketa i Muminović.

I da napomenemo, kao što smo napominjali i tokom ankete glasača. Većina je tako glasala i niko ne treba da nam šalje poruke zašto se neko našao u idealnom timu, a neko nije. Tako smo i sada mi birali, i ovo je naše mišljenje, koje svakako ne mora da bude po volji većine, niti nekoga tjeramo da to shvate kao nešto što mora biti zapisano.

 


Jedinstvo 1 : 1 Kozara
Željezničar Sport Team 1 : 1 Slavija
Tekstilac 1 : 3 Modriča Alfa
Krupa 2 : 0 Rudar Prijedor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 14 12 2 0 38
2 Rudar Prijedor 14 8 3 3 27
3 Kozara 14 6 4 4 22
4 Željezničar Sport Team 13 4 4 5 16
5 Modriča Alfa 13 4 2 7 14
6 Tekstilac 13 3 4 6 13
7 Slavija 13 2 7 4 13
8 Podrinje 13 3 4 6 13
9 Jedinstvo 13 2 2 9 8