XS
SM
MD
LG

Verbalni napad na Marka Nikolića

Marko Nikolić

Srpski stručnjak Marko Nikolić je promovisan u Moskvi kao novi trener Lokomotive, ali njegov izbor odmah je naišao na veliki otpor među fanovima popularnog kluba. Barem prema onim najpoznatijima.

Ruski političar Igor Lebedev, poslanik u dumi, je vjerovatno najburnije reagovao na odluku čelnika kluba za koji navija, koju je prokomentarisao uz naglašeno omalovažavanje srpskog stručnjaka.

"Izbaciti osobu (Sjomin) koja od 2016. svake godine osvaja trofeje sa klubom je nevjerovatno. Ne mogu da zamislim da ubijate koku koja nosi zlatna jaja" istakao je Lebedev.

Potom se obrušio i na nekadašnjeg trenera Partizana.

"Da su zvali Gvardiolu, Zidana, Vengera ili Murinja... ali koga su oni doveli? Ko je to? Kakav Nikolić, kakav Srbin? Ko je uopšte čuo za njega prije dolaska u Rusiju? Šta je osvojio, gdje je uopšte igrao? U prvenstvu Srbije? Na kom mjestu je bio, posljednjem?", upitao je Lebedev.

Ruski poslanik ne krije da ima svog favorita za klupu Lokomotive.

"Siguran sam da bi Jurij Pavlovič treći put uveo Lokomotivu u Ligu šampiona. A ovako, Lokomotiva će se boriti samo za plasman u Ligu Evrope, ništa više od toga ", zaključio je Lebedev.

Izvor: Telegraf.rs