XS
SM
MD
LG
23.09.2020 Administrator DC

Zvijezda 09 prešla Sutjesku

Fudbaleri Zvijezde 09 su se plasirali  u 1/8 kupa Republike Srpske. Ekipa iz Etno sela Stnišići  je minimalno, ali potpuno zasluženo, stigla do trijumfa  protiv domaćeg sastava Sutjeske.

Veći period prvog dela pripao je gostima iz Etno sela Stanišići, prvu dobru priliku propustio je Blagojević. Sa 16. metara dobro je  šutirao, ali njegov udarac je  odbranio Tomić. Bilo je to u 4. minutu utakmice.

Četiri minuta kasnije pokušaj Živkovića, završava preko gola domaćeg tima.

Živković je ponovo na sceni u 18. minuti,  ali njegov udarac sa 18. metara završava kojicentimetar preko prečke gola Sutjeske.

Zvijezda 09 je izvela odličnu u akciju u 21. minutu , sa desne strane je lepo centrirao Rakić,  a Živković je pogodio prečku gola domaćina.

Sutjeska je prvi i jedini put u prvom delu zapretila u 25.minuti  kada je udarac Pavlović iskosa iz kaznenog prostora završio pored desne stative gostiju.

U 30. minutu videli smo najbolji priliku prvog dela, nakon dobre akcije Šuljić je pogodio stativu gola Sutjeske na odbijenu loptu je natrčao Karić lepo šutirao, a golman Tomić još bolje odbranio njegov udarac.

Seriju dobrih prilika iz prvog dela zaključio je ponovo Živković koji je šutirao sa visine penala, ali je ponovo Tomić bio na visini zadatka.

 Drugi deo je počeo nešto angažovanijom igrom domaćeg tima, pa su prvi i zapretili u 4.7 . minutu kada je Radović ubacio sa leve strane, a šut Dačevića  odbranio Bunić.

U 60.minutu se propisno obrukao igrač gostiju Živković,  sam neometan sa desetak metara promašio je gol domaćina i pokazao da ovo nije bio njegov dan.

Da je trener gostiju Obrenović napravio pravi potez u 65. minuru kada je u igru ubacio Beatović i Miloševića ,veoma brzo se ispostavilo .

Beatović je u 73. minutu dobro asistirao a Milošević postigao pogodak za radost gostiju iz Etno sela Stanišići. Tri minuta kasnije Milošević je mogao i udvostručiti prednost ali se ponovo istakao golman Tomić i zaslužio epitet najboljeg igrača susreta.

 SUTJESKA (F)-ZVIJEZDA 09     0:1   (0:0)

Gradski stadion. Bez gledalaca: Sudija: Jovo Karić (Istočno Sarajevo). Strelac: Milošević u 73. minutu (Zvijezda 09). Žuti kartoni: Filipović (Sutjeska), Stanišić (Zvijezda 09).

Sutjeska (F) - Tomić ,Vladičić  (od 83.Suljić), Dačević , Filipović, M. Vasiljević, Milenković (od 83. Višnjevac), Radović , Pavlović  (od 83. Đajić), Milutinović , L.Vasijlević , Žugić.

Zvijezda 09 - Bunić ,Sinanović ,Janjić , Šuljić ,Rakić  (od 65.Beatović), Blagojević (od 13. Karić ),  Rakić ,Tojčić ,Stanišić  (od 46.Darlington ), Matić ,Živković  (od 65.Milošević )

Igrač utakmice: Nebojša Tomić (Sutjeska)