XS
SM
MD
LG

Hal zadržao prvo mjesto, Sanderlend nastavlja da se bruka

Foto: Hull City

Ovog vikenda odigrano je 16. kolo u Ligi 1. Hal je zadržao prvo mjesto dok je Sanderlend nastvio da tone.

Hal je gostovao kod Oksforda. Domaći su poveli sjajnim golom Henrija sa 1-0. Gosti su stvarali šanse ali su do izjednačenja došli u 68. minuti kada je Doerti pogodio za 1-1. U jednom od derbija kola, Portsmut je sa 2-0 savladao Piterboro. Golove su postigli Vatmou i Nejlor.

Sanderlend je nastavio sa očajnim rezultatima. Poraženi su na svom terenu od davljenika Vigana sa 1-0. Džošef je pogodio za pobjedu svog tima a valja istaći da je golman Džons takođe bio maestralan na golu Latiksa.

Linkoln se probio na drugo mjesto pobjedom kod Ročdejla. Linkoln je slavio sa 2-0 a golove su postigli Džons i Montana. Flitvud Džoi Bartoja doživio je neočekivan poraz od Blekpula kući. Gol za pobjedu svoje ekipe postigao je Medin. Do gostujuće pobjede došao je Ipsvič. Oni su slavili nakon preokreta u Plimutu. Džipkot je doveo domaće u vodstvo da bi Nolan i Džekson donijeli preokret gositma.

U ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati. Bristol Roversi slavili su sa 4-2 kod Vimbldona. Šruzburi i Čarlton odigrali su 1-1 baš kao i Barton i Kru Aleksandra. Džilingem je savladao Svondona sa 2-0 baš kao i Donkaster Nortemptona u gostima. Akrington je savladao na svom terenu MK Donse sa 2-1.

Hal je prvi sa 34 boda, Linkoln ima 32 a po 29 Ipsvič i Portsmut. Na dnu su Oksford sa 15, Barton sa 12 te Šruzburi i Vigan sa po 11 bodova.