XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava 15. kola

Moj tim

Pred nama je 15. kolo Premijer lige a samim tim i nova Fantazi uzbuđenja. Sada morate vući dobre poteze jer slijedi ludih par kola.

MOJA EKIPA

Ja sam odličio raditi samo jedan transfer. Izbacio sam Čilvela a ubacio Bena Mija koji ima sjajan raspored u narednih par kola a imaće i duplo 19. kolo. Inače, već sada pravite planove tako da u tom 19.. kolu možete upaliti benč bust a fri hit kolo prije toga.

Odbrana mi je okej ali ne očekujem bum. Lids i Barnli igraju i iako bi mi bilo super 0-0 radi Dalasa i Mija, bojim se da će biti GG. Od Martineza očekujem CS protiv Vile dok od Kresvela očekujem više u ofanzivi nešto.

Vezni red je sjajan. Salah protiv Vest Broma djeluje kao 10+ bodova. De Brujne ide na Njukasl i to bi moglo takođe biti efikasno. Od Brune očekujem bodove ali ne kišu bodova. Son mislim da neće uraditi nešto mnogo a Souček šta napravi. Od napada ne očekujem previše tako da generalno mislim da će mi se kolo svesti na to da li sam pogodio kapitena ili ne.

IZBOR KAPITENA

Moj izbor je Salah jer igra protiv jedne od dvije najgore ekipe u ligi i očekujem da tu Liverpul da bar tri gola. Nekako imam osjećaj da Mane kreće sa klupe pa njega ne bih stavio. Pored Liverpulovaca, svakako je Bruno odlična opcija jer će uraditi več nešto. 

Tu su i Sitijevci. KDB bi morao imati dobro kolo a Njukasl bi mogao ubjedljivo stradati. Aguero bi inače bio top opcija za kapitena jer mu Njukasl najviše odgovara ali je problem što još nije 100% spreman. 

Totenhemovce bih izbjegao u izboru kapitena kao i Vardija. Potez ludaka bio bi po meni Griliš ili Kalvert-Luin.

NAPOMENE

-Čilvel i Džejms su out ali se ne zna do kada. Emerson bi mogao biti dobra opcija ali pitanje je da li mogu imati CS kod Arsenala.

-El Gazi definitivno izvodi penale u Vili. Malo je glupo imati ga samo radi toga jer neće imati mnogo penala ali vam može biti opcija za petog veznjaka.

-Pošto Klop pomalo rotira, neće biti iznenađenje ako Mane krene s klupe protiv Vest Broma.

-Junajted je u seriji gostujućih pobjeda  a jednu od pobjeda u toj seriji ostvarili su i u Lesteru. Tada su sačuvali i mrežu ali nekako djeluje da će sada biti GG i da će Vardi nastaviti seriju protiv velikih ekipa.

-Aguero je postigao 15 golova protiv Njukasla i nikome nije dao više golova nego njima.

-Auba je upitan za sutra mada upitno je zašto igrate Fantazi ako vam je u timu.

-Morate već sada dugoročno razmišljati. Ovo je pretposlednje kolo za prvi WC u sezoni. Takođe, 18. kolo je poluprazno i tada se koristi Fri Hit. Kolo nakon toga, ide se sa Benč Bustom jer će ddeset timova imati duplo kolo. Zato pazite i oko tih stvari kada radite sada transfere. Ja već sada imam devet igrača koji će imati duplo kolo a od ovih koji neće, jedan je Son, a jedan KDB kao i Martinez koji će već negdje imati duplo kolo radi odloženih mečeva.

-Lampti propušta ovo KOLO ALI GA JA JOŠ NISAM ODLUČIO MIJENJATI.

-Sen-Maksimen iLasels imaju teži oblik korone. Navodno se umore nakon 20ak minuta hodanja tako da se neće skoro vratiti na teren. Samim tim, nekako se valja rešavati Njukaslovih igrača izuzev možda Kaluma.

To je to za ovaj put. Srećno!