XS
SM
MD
LG

Klivlend u plej ofu nakon 18 godina

Foto: Cleveland Browns

Klivlend Brounsi plasirali su se u plej of nakon 18 godina. U poslednjem kolu Brounsi su savladali Pitsburg Stilerse sa 24-22.

U prvom periodu vidjeli smo samo jedan tačdaun. Postigao ga je Čub a Parki je odradio pretvaranje za 7-0 Klivlenda. Parki je pogodio i fild gol za 10-0 ali je Rajt sa dva fild gola smanjio na 10-6 što je i bio rezultat na poluvremenu.

Rajt je postigao novi fild gol te je približio svoj tim na 10-9. Ipak, domaći su uspjeli odbiti nalet Stilersa. Huper je tačdaunom omogućio odvajanje a Parki je pretvaranjem donio 17-9. Poslednji period Brounsi su otvorili sjajno. Lendri je postigao tačdaun a Parki je povisio na 24-9. Ipak, gosti se nisu predali. Klejpul tačdaunom i Rajt pretvaranjem, smanjili su na 24-16. No nije tu bio kraj. Smit-Šuster na manje od dva minuta do kraja, postiže tačdaun za 24-22. Pokušali su Stilersi pretvaranjem za dva doći do izjednačenja ali nisu uspjeli pa je Klivlend uspio sačuvati pobjedu.

Iako su Stilersi otvorili sezonu sa 11 pobjeda na kraju su je završili sa 12-4 dok je Klivlend na 11-5. Oba tima idu u plej of.