XS
SM
MD
LG

Breznici derbi dao krila

Zoran Vuković

Nakon trijumfa u derbiju protiv ekipe Budućnosti iz Podgorice, koja je ove sezone jedan od konkurenata uz Breznicu za trofej Crne Gore, fudbalerke tima iz Pljevalja u 12. kolu Prve ženske lige dočekuju na domaćem terenu ekipu Cvetexa iz Berana.

Izabranice Zorana Vukovića pred ulazak u ovo kolo imaju tri boda više od drugoplasirane Budućnosti, a protiv Cvetexa će se boriti za svoju osmu pobjedu ove sezone. Breznica je dva puta slavila protiv Cvetexa ove sezone, na domaćem terenu bilo je 11:0, a u Beranama takođe ubjedljiv rezutat od 0:7.

Breznica kako je započela sezonu, tako je nastavila i ovaj drugi dio, te žele odbraniti još jednu titulu i naravno plasirati se u kvalifikacije za Ligu šampiona, kao što je bio slučaj prethodnih godina.

- Očekujemo naravno drugačiju utakmicu u odnosu na ovu protiv Budućnosti i naravno dobar meč. Zadovoljan sam nastavkom sezone, jer nije lako odigrati jednu utakmicu nakon toliko duge pauze. Djevojke rade naporno i vrijedno kako bi napravile tu neku da kažem formu, a mislim da smo blizu toga. Idemo naravno na trijumf kao i u svim prethodnim mečevima. Duga je sezona, ima još dosta da se igra, tako da mislim da ćemo mi na kraju uspjeti odbraniti ovu titulu, iako je ostalo još dosta kola do kraja. Najvažnije je da smo svi zdravi i da se izborimo protiv ovog neprijatelja koji hara ne samo u Crnoj Gori, nego i u čitavom svijetu, poručio je šef stručnog štaba Breznice, gospodin Zoran Vuković.


Budućnost 6 : 1 Ekonomist
Mladost 2015 0 : 5 Breznica
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Budućnost 16 13 2 1 41
2 Breznica 16 13 2 1 41
3 Ekonomist 16 7 0 9 21
4 Mladost 2015 16 3 1 12 10
5 Cvetex 16 1 1 14 4