XS
SM
MD
LG

Pustite nas da se igramo

Na našu adresu javili su se iz Fudbalskog kluba Mladost Trnjaci i poslali kako su rekli zvanično saopštenje zbog produženja zabrane takmičenja. Poslali su nam i fotografija svoga stadiona i zamolili da taj tekst ilustrujemo tim fotosima. Izlazimo im u susret:

 ZVANIČNO SAOPŠTENjE !!! Povodom novonastale situacije i dodatnog prekida prvenstva u pojedinim ligama u RS i Brčko Distriktu, odlučili smo da iznesemo svoj stav o tome.

Nekada ste na svim sportskim centrima mogli da pročitate "sportom do zdravlja", "igraj fudbal budi srećan" i mnogo toga, ali trenutno to ne važi.

"NE IGRAJ FUDBAL DA BI BIO ZDRAV" je jedina poslovica koja se može povezati sa ovom situacijom.

Za neke je možda manje važno hoće li se igrati fudbal u najnižem rangu takmičenje, ali nama je mnogo važnije nego što oni mogu da zamisle. Mi fudbal igramo jer volimo sport, druženje, loptu i sve što prati tu savršenu igru.

Naš klub iako je u najnižem rangu takmičenja ima velike ambicije. Naše ambicije su promovisanje sporta i druženja, okupljanje mladih ljudi oko kluba i ono najvažnije zdrav život. Trenutno nas tretiraju (misleći na fudbalske klubove) kao izvor zaraze virusom KORONA ! Vjerujemo da će se većina složiti sa nama da je sigurnije na jednoj fudbalskoj utakmici nego na bilo kod drugom javnom skupu koji su dozvoljeni !

U vremenu kada je svijet bio u mnogoj većim problemima narod je tražio samo dvije stvari "HLjEBA I IGARA". Hljeba još imamo, pustite nas da se igramo i na taj način barem malo olakšamo svoju sada već umornu psihu od svih nevolja koje su nametnute. Sportski pozdrav, piše na kraju saopštenja tima iz Trnjaka.

 

 

 

 

 

 


Sveti Jovan 1 : 3 Čelik
Polet 7 : 1 Sloboda
Sava 04 5 : 3 Krbeti
Mladost 0 : 3 Bobetino Brdo
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Bobetino Brdo 14 10 3 1 33
2 Mladost 14 9 2 3 29
3 Sloboda 14 8 3 3 27
4 Sveti Jovan 14 6 2 6 20
5 Polet 14 4 3 7 15
6 Čelik 14 3 4 7 13
7 Sava 04 14 3 4 7 13
8 Krbeti 14 2 1 11 7